Okulumda Bilişim Dersinde Yanlış Bilgi Öğretiyorlar

Sırf bu hocalar yüzünden motor teknolojisini okudum bilmediğim bir şeyler öğreneyim diye yoksa bir şey bildikleri yok bu bilişimdeki hocaların.

Bizde de durum aynı allahtan 2 - 3 tane hocamız biraz teknolojik gelişmelerle ilgili. Geçen yıl yani 10. sınıfta kadın bize AGP ekran kartlarını anlatıyor vs. işte yok efendim PCI veya AGP slotuna ekran kartı takılmadan bilgisayardan görüntü alamazmışız falan. Dedim hocam APU'lar ne güne duruyor "O nedir?" diye sordu. Gülme krizine girdim. İlk sözlüyü sıfır vermişti. Sonra şikâyet ettim hakkında soruşturma açılmıştı. Dostum sen size yanlış bilgi öğrettiklerini düşünüyorsan birkaç sebep bulup kanıtların ile müdürü bilgilendir. Gerekirse MEB'e dilekçe vs. yazmayı dene. Sonunda sınıf arkadaşlarında senin haklı olduğunu anlarlar :).

Dahada ilginç hikayeler var ancak anlatıpta bilişime giden genç kardeşlerimizi korkutmayalım tavsiyem donanım bilgisini kendi kendinize öğrenmeniz daha yararlı olacaktır.:like:

Maçka Akif Tuncel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bilişim bölümüne gitmek yerine Mecidiyeköy Anadolu Lisesi'ne gittiğim için sevinmeliyim herhalde. Ben bunları evde Technopat videoları izleyerek öğrenebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı