Okulumda Bilişim Dersinde Yanlış Bilgi Öğretiyorlar

Arkadaşlar hocalara kızıyorsunuz ancak hocalar müfredattan çıkmamak için eline verilen döküman ve klavuzlardan derslerine çalışıyor onlar da. Yani bunu okul müdürüne bildirirseniz (hocayı değil) bilgileri, müdür gereken bilginin yanlış olduğunu MEB'e bildirip kitaplardaki bilgileri güncelleyecektir. Tabi bu güncelleme bir sonraki eğitim hayatına gireceklere yarayacaktır :)

Eğer hocalarınız yanlış bilgiler veriyor veya kendini eksik hissetiğiniz oluyorsa hocalarınızı kırmadan şöye yapın;
"Hocam forumlarda dolaşıyor musunuz?" Yada "takip ettiğiniz forum var mı?" diye sorun. Eğer yok derse "bir kaç arkadaş" deyin, "Technopat gibi forumlarda iyi bilgiler öğreniyoruz, isterseniz siz de katılın yeni şeyleri görmüş olursunuz." diye söyleyin.

Bu şekilde sitemize veya forum sitelerini dolaşarak bilgilerini hem güncellemiş, hem de bakarsınız sistem toplama videoları çekmeye başlarsınız okulda :D

Bilişim hocaları gerçekten berbat, bilişimde tek öğrettikleri şey powerpoint nasıl kullanılır, excel nasıl kullanılır...

Düzenleme: MEB'in Tecnopattan ders alması lazım, bizlere ders vermesi değil.
Siz de Türkçe hocanızdan ders alsanız fena olmaz :)

Arkadaşlar hocalara hızıyorsunuz ancak hocalar müfredattan çıkmamak için eline verilen döküman ve klavuzlardan derslerine çalışıyor onlar da. Yani bunu okul müdürüne bildirirseniz (hocayı değil) bilgileri, müdür gereken bilginin yanlış olduğunu MEB'e bildirip kitaplardaki bilgileri güncelleyecektir. Tabi bu güncelleme bir sonraki eğitim hayatına gireceklere yarayacaktır :)

Eğer hocalarınız yanlış bilgiler veriyor veya kendini eksik hissetiğiniz oluyorsa hocalarınızı kırmadan şöye yapın;
"Hocam forumlarda dolaşıyor musunuz?" Yada "takip ettiğiniz forum var mı?" diye sorun. Eğer yok derse "bir kaç arkadaş" deyin, "Technopat gibi forumlarda iyi bilgiler öğreniyoruz, isterseniz siz de katılın yeni şeyleri görmüş olursunuz." diye söyleyin.

Bu şekilde sitemize veya forum sitelerini dolaşarak bilgilerini hem güncellemiş, hem de bakarsınız sistem toplama videoları çekmeye başlarsınız okulda :D
Siz vallahi çocukları öldürmek istiyorsunuz :)

Şimdilik susacağım, tekrar yanlış bilgi öğretirlerse konuşmayı düşünüyorum.
Konuş canım tabiki. Bende hiç fırsat vermedim hocalara yapıştırdım cevabı, yapıştırdım cevabı şimdi ne iş olsa beni parmakla gösteriyorlar :p

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı