Okulumda Discord bulundurmak disiplin sebebi oldu

Annemle babam bugün veli toplantısından döndüler ve müdür yardımcısının Discord'u artık disiplin sebebi saydığını bunun nedeninin ise atat vb. gruplarda dönen olaylar olduğunu söylediler. Ben de bunların nedenlerini ve Discord'un nasıl bir uygulama olduğunu söyledim ve anladılar. Sizin okulda da böyle karar çıktı mı?
Uygulamayı gizle geç ya uğraşma, zaten normalde okulda telefon bulundurmak yasak. Evde istediğini yapabilirsin yani okul dışında ister discord kullan affedersin ister müstehcen sitelere gir, okul dışına bulaşmak gibi bir hakları yok ayrıyetten aileni de anlayışlı olduğu için tebrik ettim. Keşke herkesinki öyle olsa.

Annemle babam bugün veli toplantısından döndüler ve müdür yardımcısının Discord'u artık disiplin sebebi saydığını bunun nedeninin ise atat vb. gruplarda dönen olaylar olduğunu söylediler. Ben de bunların nedenlerini ve Discord'un nasıl bir uygulama olduğunu söyledim ve anladılar. Sizin okulda da böyle karar çıktı mı?

Bizim okuldakilerin (özellikle benim) Discord'umu görseler dava açarlar müebbet hapis yerim.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum, bizde böyle bir şey yok.

Uygulamayı gizle geç ya uğraşma, zaten normalde okulda telefon bulundurmak yasak. Evde istediğini yapabilirsin yani okul dışında ister discord kullan affedersin ister müstehcen sitelere gir, okul dışına bulaşmak gibi bir hakları yok ayrıyetten aileni de anlayışlı olduğu için tebrik ettim. Keşke herkesinki öyle olsa.
Discord'ta müstehcen içeriklerim var yani özgürüm kimse karışamaz buna.

Çok saçma ne yapıyorlar bunlar ben kuzenlerimle konuşup oyunların TR serverinde oyuncu bulup arkadaş ortamına sahip olup oyun oynamak için kullanıyorum zaten burada gördüğünüz herkes atat gibi gruplarda değil çok saçma olmuş kimse de zaten kimsenin telefonunu karıştıramaz abi anlam veremedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı