Okulumda Discord bulundurmak disiplin sebebi oldu

Saçmalık. Bizde böyle bir şey yok ama atat gibi gruplara girmediğimiz sürece ne gibi bir zarar verecekmiş? Ben şahsen sanaldan arkadaş edinmek için kullanıyorum Discord'u.

Annemle babam bugün veli toplantısından döndüler ve müdür yardımcısının Discord'u artık disiplin sebebi saydığını bunun nedeninin ise atat vb. gruplarda dönen olaylar olduğunu söylediler. Ben de bunların nedenlerini ve Discord'un nasıl bir uygulama olduğunu söyledim ve anladılar. Sizin okulda da böyle karar çıktı mı?

Müdür yardımcısının sıkıntısı olduğu düşünüyorum. Gelipte milletin telefonuna mı bakacaklar? Uygulamayı gizle ingilizceye al babasının telefonu mu da bakıyorlar.

Geçsinler önce Telegram'dan başlasınlar. Saçmalık. Disipline gönderilirseniz haklı çıkarsınız. Arama izni olmadan telefonunuza bakamazlar baksalar bile Yürürlüğe aykırı bir suçtan sizi nasıl cezalandıracaklar?

Saçmalıktan başka bir şey değil Discord'u yasaklamaları bizim oğretmenimiz bile okul adına Discord sunucusu açtı bazen Valorant, CS, Hearts of Iron 4 turnuvaları yapıyorlar.
Bizdede var okul sunucusu hala açık hatta 2. Müdür yardımcısı Bile orada ( 1. Müdür yardımcısı yasakladı.)

Discord sunucularına katılmak için davetleri kabul etmek gerekiyor sen istemediğin sürece o sunuculara girmezsin. Saçma bi karar olmuş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı