Okulumdan rahatsız hissediyorum

Hocam kopya gibi bir durum mu yoksa daha üstü mü? Hani kopya zaten abartılacak bir şey değil gerçi de böyle utanç bir şey mi yaptınız.

Yani utanç verici bir şey yapmadım ama bende bilmiyorum sebebini. Kopyaya hayatımda bulaşmadım aklımdan bile geçirmem

7. sınıfa göre 420 üstü çok iyi bence. 470 oluyorsa harika zaten.
Başka bi okula gitsem performansım düşermi acaba?
8. Sınıfta bu kolejde devam etmek istemiyorum çünkü sadece turkce, matematik, inkılap,fen,İngilizce ve din dersleri kalıyor. Diğer tüm dersleri siliyorlar. Ayrıca burada kendimi huzursuz hissediyorum.

Yani utanç verici bir şey yapmadım ama bende bilmiyorum sebebini. Kopyaya hayatımda bulaşmadım aklımdan bile geçirmem

Başka bi okula gitsem performansım düşermi acaba?
8. Sınıfta bu kolejde devam etmek istemiyorum çünkü sadece turkce, matematik, inkılap,fen,İngilizce ve din dersleri kalıyor. Diğer tüm dersleri siliyorlar. Ayrıca burada kendimi huzursuz hissediyorum.
Huzursuz hissediyorsanız gidin. Bu LGS performansınızı da etkileyebilir. Yine başka bir koleje gitmenizi öneririm maalesef devlet okulları kolejler yanında sönük kalıyor. Gideceğiniz koleje çevrenizden biri gidiyorsa hocaları sorun hocalar iyi olsun. Performansınız etkilenmez sadece hocalara alışma süreci olur o da maksimum 1 ay falan sürer.

Dostum hocaların "senden bir cacık olmaz" lafı dünyada en az aldırış göstermen gereken cümle falan olabilir. Ortaokul döneminde iyi bir başarı sergilediğimden hiç bir öğretmen bana bunu demedi diyemez de zaten. Öğretmenin sosyal statüsünü gözünde düşürmeni öneririm, böylece boş boğaz öğretmenlerin boş yorumları seni daha az etkiler. Okulda artık bir kalıba oturttuklarını söylemişsin seni, annene anlat ve okul değiştir. Eğer ki alay konusu olman senden kaynaklanıyorsa bu hareketlerden uzaklaşmaya çalış, neyi yanlış yaptığını bir düşün. Yanlış bir şey yoksa zaten diğer okulda böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsın.

Ortaokullar veya kolejler ile bilgiye sahip biri var ise ondanda fikir duymak isterim. Hangi okul daha iyi vb. gibi.

Ortaokullar veya kolejler ile bilgiye sahip biri var ise ondanda fikir duymak isterim. Hangi okul daha iyi vb. gibi.
Şehirden şehre değişir dostum. Kolejdeymişsin zaten başka bir özel okula geçersin. Devlet okulu ortamı biraz daha farklı gelebilir ayak uydurmak açısından bulunduğun ildeki iyi okulları bir soruştur.

Huzursuz hissediyorsanız gidin. Bu LGS performansınızı da etkileyebilir. Yine başka bir koleje gitmenizi öneririm maalesef devlet okulları kolejler yanında sönük kalıyor. Gideceğiniz koleje çevrenizden biri gidiyorsa hocaları sorun hocalar iyi olsun. Performansınız etkilenmez sadece hocalara alışma süreci olur o da maksimum 1 ay falan sürer.
Aşırı samimi olduğum arkadaşlarımın bir kısmı koleje gidiyor. Fakat benle aynı yaşta değil. 1 yaş küçük bir arkadaşım ve 1 yaş büyük arkadaşım var. İkiside Era Kolejine gidiyor. Ben ise Çam Kolejine gidiyorum. 8. Sınıfa giden arkadaşıma sorduğumda hocalardan memnunum diyor. Ama benim içimdeki korku bir türlü bitmiyor. Arkadaş korkusu. :)

Bu durum benim psikolojimi etkiledi gibi herhalde. Artık bu aklıma gelince veya okula gidince hep bir üzüntü genellikle kendimi tutamıyorum ve ağlıyorum. Psikolog gibi yerlere görünmem gereklimi ? Yaşım küçük olduğu için psikoloji olaylarını hiç bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı