Okulumuzun bayrağında kuş pisliği var

Bizim Üsküdar Anadolu Ticaret :D Martılar kaynıyor :D Bizimde çatılar bok dolu ama şikayet etmiyorum :D

Okul yıkılırsa enkaz yerine bokların altında kalacağız diye korkuyorum :D

Abi kuş yapar buna bi çaremiz yok. Geçen gün ben de büyük tehlike atlattım :D Kuş pisliği bir kaç santim önüme düştü :D Demek istediğim kuş pisliğini yapıp geri temizlemez o bayrağı, birilerinin de o bayrağa sahip çıkması lazım. O kişilerde biz oluyoruz.

O bayrağı biz ilkokulda bile her ay birimiz evde yıkar götürürdük okula geri, benim çocukluğumda böyleydi, birden fazla vardı değiştirilir temizlenirdi düzenli şimdi nasıl hiç bilmiyorum ama... Okul idarecileri rahatsız olmuyorsa bundan büyük ayıp doğrusu...

Şimdi senin önünde 2 seçenek ve yol var hayatında önem arzeden:
1- Doğruyu söyleyen, hakkını arayan ve gerektiğinde gerekeni yapan, vicdanı rahat ve hür vatandaş olmak.
2- Okulda bunu görüp de umursamayan kitleler arasında eriyip gitmek.

Yolunu kendin seçeceksin. Bireysellik kravatı gevşetmek ve üniformadan farklı hırka giymek değil, düşündüklerine uygun hareket edebilecek cesareti göstermektir.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı