Okulumuzun yemeği nasıl?

Ekmeği bol basarsanız akşama kadar doyurur. Şikayet et diyenler yurt yemeği görmemiş :D, bu tabağın Türkiye şartlarında kalitesi ortalamanın üstünde.

O yurdun yemeklerindeki yağ akmalı :)
 
Miktar olarak iki kat verilse ortalamaya daha yakın olur. Çorbanın içeriğini bilemem ama nugget+makarna+ekmek özellikle gelişme çağındakiler için tam aranılan kan değil.
 
17 yaşındayım. 11. sınıfım. Yemekler böyle oluyor. 190'a 105 kiloyum. Bu tabaktan 2 tane yiyince anca doyuruyor. Sizce normal orta kilolu bir insana yeter mi?

Öncelikle 105 kilo olman, çok fazla yemek yediğinin bir göstergesi daha doğrusu sağlıksız ve çok beslendiğinin. 17 yaşında bir bireyin bu kiloda olması durumunda yağ oranının %20'den az olma imkanı benim bilgime göre çok zor, yıllardır profesyonel güreşçi falan değilsen, bir sporcu değilsen imkansız.
Az ve öz yemek yemenin ne kadar sağlıklı olduğunu araştırarak öğrenebilirsin ancak bu, bu yemek konusuna bir yanıt değil genel bir öneri.

Yemek konusuna gelince, kendi gelirin olmadığını ve bu bedava yemeği bile kaçak yollarla elde ettiğini düşünürsek boş ver düşünme ye dostum. Bedava ne bulursan nimettir :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı