hocam öyle oluncada tepiniyorlar ultra azgın egoist üste binen şımarık tipler gerçekten acıdığım için dövmüyorum bide keko akrabalar uğraşamamHerkesin zayıf bir noktası vardır. Açığını bulup size laf edeni oradan vurun. İş kavgaya giderse gerekeni yapın.
hocam maalesef full okuldan dışlanıyorum ben kimse yardım etmezDostum abilerini çağırmışlar, araya tanıdık varsa o şekilde halledebilirsin.
Dediğiniz gibi keko akraba muhabbeti varsa sabırlı olun hocam. Geriye yapacak bir şey kalmıyor.hocam öyle oluncada tepiniyorlar ultra azgın egoist üste binen şımarık tipler gerçekten acıdığım için dövmüyorum bide keko akrabalar uğraşamam
size uyalım ozaman hocam.Dediğiniz gibi keko akraba muhabbeti varsa sabırlı olun hocam. Geriye yapacak bir şey kalmıyor.
Aileniz fala onaylarsa açıktan okuyabilirsiniz.1 sene sınıfta kaldığım için diğer bölümler benden 2 yaş falan küçükler. Toplanıp benimle dalga geçiyorlar aşırı kolay sinirlenen insanım. Kavgaya da çok atlarım zaten düşünmeden vururum hayati organa kavga etmekten, bu yüzden korkarım ama konuşmadık etmedik sürece üstüme geliyorlar. Dış görünüşüme laf atıyorlar, sırama gelip dalga geçiyorlar. Hocalara söylemek idare falan işe yaramaz. Burada ne yapabilirim bu konuda?
falan*Aileniz fala onaylarsa açıktan okuyabilirsiniz.
açıktan zor hocamAileniz fala onaylarsa açıktan okuyabilirsiniz.
falan*
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.