Okulun ilk günü nasıl geçti?

İyi, güzel geçti. Agalarla tenefüste takılmak güzel oluyor.

İlk önce sana yorum yapmak isterim 8. sınıfta bu olaylar gerçekten normal çünkü çoğu kız veya erkek birey yeni ergenliğe girmiş oluyor bu sebepten dolayı fazla takma bence. Bana gelecek olursak, ilk günüm gayet güzeldi çoğu arkadaşımla gezdim takıldım eski ortamıma geri döndüm kısacası sosyal olmanın da faydaları biraz. Ama sana önerim okulunda ki insanları bir yana bırakıp gerçekten sıkı sıkı derslere sarılman, başarılarının devamını dilerim...

Sözde ilk tenefüs 40 dk.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orta işte utangaç birisiyim benim şansıma da yanıma kız oturdu.
Bu senin için bir şans belki fazla utangaç takılma dostum.
İyidi o kadar kötü değildi 4. kattan 1. kat'a sıra indirdim. :d

Yorucuydu, okulun insanı ne kadar yordugunu bir kere daha tecrube ettim. Bu arada dersler 30 dk olmalı maksimum. Zira cok uzun boyle; ogrenciler de sıkılıyor.

Arkadaşlarım cok degişmemişti. Sohbet ortamları vs. hemen hemen aynı. Ancak COVID'e gelecek olursak, okul ana baba gunuydu. Bahce uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar kalabalıktı. Maske vardı ama sosyal mesafenin s'si yoktu.

Zaten 3 haftaya kapanacagını dusunuyorum. Sayısalcıyım ve 11'e gidiyorum. Ogretmenler fena değil (matematik hocası soru işareti) şimdilik. Bakalım, hayırlısı.

Liseye geçtim. Biraz yorucu geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…