Okulun ilk günü nasıl geçti?

İyi, güzel geçti. Agalarla tenefüste takılmak güzel oluyor.
 
İlk önce sana yorum yapmak isterim 8. sınıfta bu olaylar gerçekten normal çünkü çoğu kız veya erkek birey yeni ergenliğe girmiş oluyor bu sebepten dolayı fazla takma bence. Bana gelecek olursak, ilk günüm gayet güzeldi çoğu arkadaşımla gezdim takıldım eski ortamıma geri döndüm kısacası sosyal olmanın da faydaları biraz. Ama sana önerim okulunda ki insanları bir yana bırakıp gerçekten sıkı sıkı derslere sarılman, başarılarının devamını dilerim...
 
Orta işte utangaç birisiyim benim şansıma da yanıma kız oturdu.
Bu senin için bir şans belki fazla utangaç takılma dostum.
Merhaba. Okulun ilk günü nasıl geçti? Benimki açıkçası sıkıcıydı, hiç özlememişim okulu. Sürekli herkes birbirine hava atma peşinde, çok sevdiğim arkadaşlarım bile değişmiş. Bir de herkesin aklından düşmeyen şu boy meselesi. Çocuğun biri benimle aynı sınıfta yani 8. sınıf ama boyu 1.50 çocukla dalga geçtiler ve çocuk da bundan şikayetçiydi galiba çünkü direkt ağladı. Açıkçası rahatsız oldum. Benim boyumu da soranlar olur belki, 161. Neyse yani kısacası o okuldaki gereksiz muhabbetleri hiç özlememişim. Ve bu boy meselesi sadece bunlardan biri örnek verdim. Sizinki nasıl geçti?
İyidi o kadar kötü değildi 4. kattan 1. kat'a sıra indirdim. :d
 
Yorucuydu, okulun insanı ne kadar yordugunu bir kere daha tecrube ettim. Bu arada dersler 30 dk olmalı maksimum. Zira cok uzun boyle; ogrenciler de sıkılıyor.


Arkadaşlarım cok degişmemişti. Sohbet ortamları vs. hemen hemen aynı. Ancak COVID'e gelecek olursak, okul ana baba gunuydu. Bahce uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar kalabalıktı. Maske vardı ama sosyal mesafenin s'si yoktu.

Zaten 3 haftaya kapanacagını dusunuyorum. Sayısalcıyım ve 11'e gidiyorum. Ogretmenler fena değil (matematik hocası soru işareti) şimdilik. Bakalım, hayırlısı.
 
15 saat ders, saat eve geldiğimde 23.12 idi, şu anda bacaklarım ve gözlerim fena halde ağrıyor.

IMG-20210905-WA0000.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı