Okulun ilk günü nasıl geçti?

Benimki Karışık Ama Hawlı olma çabası yapan çok yoktu ancak gene vardı Çakma Jordan'lar Çakma Saatler ve Olmazsa Olmaz Takılar Onun Dışında En Sevdiğim Arkadaşlarım Değişmiş fln. Kantinde Kendi Alacağınıda Benimkinde Harcamıştı Paranın Lafını yapmam ama Hem Aramız uzak Hemde Para için Kullanıyo gibi Soğudum artık Bide Arkamda oturuyorlar 2 Tane Gıcık Enseme Fln vuruyor ayakkabısı geliyo Fln Bir Tane Rage (Çıkışma,Atar) Attım Sustu
Ama Önceden Görüşmediklerimle Aram iyi Sınıftaki Bazı Kızlar Dışında Onlarda İyiler Bazılar'ı Bad Girl Kafasındalar Hocalar'da iyiydi güzel'di arkadaşlarımın yaptığı zorbalık,para konusu ve Soğumam dışında her şey iyiydi
 
Yorucu geçti hala bitkinim. Biraz ilaç aldım ve sanırım şekerim iyice düştü. Aşırı yorucu geçen bir gündü ve daha bundan sonrası böyle devam edecek.
 
Merhaba. Okulun ilk günü nasıl geçti? Benimki açıkçası sıkıcıydı, hiç özlememişim okulu. Sürekli herkes birbirine hava atma peşinde, çok sevdiğim arkadaşlarım bile değişmiş. Bir de herkesin aklından düşmeyen şu boy meselesi. Çocuğun biri benimle aynı sınıfta yani 8. sınıf ama boyu 1.50 çocukla dalga geçtiler ve çocuk da bundan şikayetçiydi galiba çünkü direkt ağladı. Açıkçası rahatsız oldum. Benim boyumu da soranlar olur belki, 161. Neyse yani kısacası o okuldaki gereksiz muhabbetleri hiç özlememişim. Ve bu boy meselesi sadece bunlardan biri örnek verdim. Sizinki nasıl geçti?
Klasik boy meseleleri, normaldir. 193cm olunca, sınıftan ziyade okuldaki diğer öğrenciler tarafından sırık mısın oğlum diye nitelendirilmek açıkçası pek hoş değildi ama alıştım artık.

Genetik işte.


Hocalar on numaraydı ne yalan söyleyeyim. Dersler gayet güzel.
Fizik hele hele güzel geçiyor. 11.sınıfım.


Yemekler rezaletti, onun dışında on numara.
Arkadaşlarla zaten 2 haftadır okula gittiğimiz için iyice kaynaşmıştık.

Mutluyum kısaca.

Arkadaşlar boyum gerçekten 193cm. 104 kiloyum, tahmin edersiniz artık vücut yapısını.
 
Hijyen:5/3
Sosyallik:5/6
Eğitim:5/4
Tenefüs süresi:5/1
Açıkçası benim iyi geçti.(10.sınıfım) 4-5 tane samimi kız arakadaş edindim, erkek arkadaşlar desen tonlarca var zaten tanışmadıklarımla tanıştım. Okul gayet eğlenceliydi ve sınıf ortamı güzeldi.
Okulumdan memnunum kaliteli bir anadolu lisesi.
 

Geri
Yukarı