Okulun uzak mesafede olması

• Konuyu başlatan l1l
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.459
Ne demek otobüsün nereden geçtiğini bilmiyorum? Mağarada mı yaşıyorsun?
Ben de liseye gitmek için 2 kere otobüse biniyordum. Dönüşte de 2, günde 4 kere otobüse biniyordum. Sızlanılacak bir şey yok.

10-11-12. sınıf hep bisikletle gittim okula. Okula çıkarken yokuş vardı biraz zorluyordu ama ona rağmen gram sıkılmadım bir yerden sonra bisiklet araç değil hobi oluyor artık her gün sürüyorum sürerken deli gibi durmadan istemsizce gülüyorum. Bisiklet sana hem zaman kazandırır hem vücut iyileştirir hem de sağlıklı.

Okulum çok uzak servis de yok. Taksiye binip gidiyorum her ay 1 bin TL ödüyorum. Arabamız var ama annem kullanmayı bilmiyor. Minibüs ve otobüs nereden geçiyor falan bilgim yok. Mersin'de yaşıyorum, nasıl bir çözüm bulabilirim?

Bende mersindeyim. Yardımcı olabilirim. Hangi okuldasın?

Bak indiriyorsun egocepteyi oradan öğreniyorsun okulunun oradaki durağı kendi yerine göre bakıyorsun.
Metro varsa metro kullan öneririm 15km yi metrodan gidiyorum 3 km kendim yürüyorum 2 metroya 1 okula.

14 yaşındayım hocam artık minibüs ile gideceğim.
Belki iki sene sonra alırsın. Çok havalı oluyor orası ayrı. Ben ikinci ve üçüncü sınıfta yalnızca kursa -Hava soğuk iken arkadaşlarla tir tir titrerdik- son sene ise hep araba ile gitmiştim. Hocalar bile şaşırıyordu. Tabi bursluluk paraları ile araba alınıyordu şimdi yarım altın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı