Okulun yazıcısını bozdum

Yakmışlar derken nasıl yakmışlar çakmakla mı? Ne garip insanlar var hangi kafayla böyle bir şey yapmışlar bir anlam veremedim.

Kurunun yanında yaş da yanmış yapacak bir şey yok maalesef.

Hocam hemen pes etmeyeceğim yarın büyük bir ihtimalle müdür odasına çağrılınca elimde bazı kamera görüntüleri var yani benim çıktığım görüntüler var onları gösterip kanıtlamaya çalışacağım dua edin lütfen.

Hocam peki İngilizce hocasına söyleseniz bu olay yaşanırken sonuçta onun yanındaydınız.

Hocam o beni var yazdı ve benim dışarıda odayı onlara emanet ettiğimi de gördüler yarın hepsini delil olarak göstereceğim. Ama başka nasıl kanıtlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hemen pes etmeyeceğim yarın büyük bir ihtimalle müdür odasına çağrılınca elimde bazı kamera görüntüleri var yani benim çıktığım görüntüler var onları gösterip kanıtlamaya çalışacağım dua edin lütfen.

Hocam o beni var yazdı ve benim dışarıda odayı onlara emanet ettiğimide gördüler yarın hepsini delil olarak göstereceğim.

Siz 3'ünüz kurtulursunuz diye tahmin ediyorum.

Hocam hakkınızı sonuna kadar arayın. Başkasının verdiği zarardan umarım size ceza vermezler.

Bu arada, makineye zarar veren kişilerle konuşmayı kesmenizi tavsiye ederim. Hem kendileri zarar vermiş, hem de biz yapmadık deyip sizi de dahil etmeye çalışmışlar.

Hocam hakkınızı sonuna kadar arayın. Başkasının verdiği zarardan umarım size ceza vermezler.

Bu arada, makineye zarar veren kişilerle konuşmayı kesmenizi tavsiye ederim. Hem kendileri zarar vermiş, hem de biz yapmadık deyip sizi de dahil etmeye çalışmışlar.

Hocam zaten arkadaşlığı yarın bitirmeyi düşünüyorum. Benimle gelen 2 arkadaşından bir suçu yok. Ayrıca o yazıcıyı bozan arkadaşlar hoca gelince çalışıyormuş gibi yapıyorlar bilişim hocası gidince altına çekiyorlar koltuk çayını yudumluyor. Ama o benimle gelen 2 arkadaş ikisi de benimle çok çalışıyorlar biri aygıt sağlamakla görevli biri sürücü kurmak ile görevli bende Windows kurmak ile görevliyim.

Hocam o beni var yazdı ve benim dışarıda odayı onlara emanet ettiğimi de gördüler yarın hepsini delil olarak göstereceğim. Ama başka nasıl kanıtlayabilirim?

Tabii ki pes etmeyin hakkınızı yedirmeyin umarım kanıtlarsınız.

Yakmışlar derken oynarken bozma yani.

Bende bir an yanlış anladım dedim ne psikopatlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı