Okulun yazıcısını bozdum

Şimdi arkadaşlar okulda bilişim hocası çok az bende bilgisayarlardan çok iyi anlıyorum hoca işte dersin ortasında çağırdı ve bana bilgisayarı rehberlik odasına götürüldü kurulumunu yapmamı istedi. Bende yaptım falan sonra benim arkadaşlarım geldi hoca göndermiş yardım için bunlar geldi. Bende o sırada İngilizce hocama bilişim hocamızın yanında olduğunu söylemem gerekiyordu. Ben oraya 2 arkadaşımı görevlendirdim yanımada diğer 2 arkadaşımı aldım. Sonra hocalardan izin istemeye gittik. İzinleri aldık döndüğümüz zaman o odada görevlendirdiğim 2 arkadaşım devletin yazıcısına zarar vermiş ve içini komple yakmışlar. Dersin ortasında ben hariç o 4 arkadaşı yanına çağırdı ve zararın boyutunu ve disipline bende dahil olarak beşimizinde ismini vereceğini söylemiş. Ama durum şu ki ben ve o yanımdaki 2 arkadaşla üçümüz yakmadık. Ama odada kamera olmadığı için bizden de biliyorlar hakkımızda nasıl savunabilirim?

Not: Yazıcının fiyatı 6999TL sıfırı.
Hiçbir şey yapamazlar. Tek bir müfettiş çağırmanız hepsini hizaya çekecektir. Öğrenciye cihaz kurulumu yaptırıp üstüne de disipline vermek kadar saçma bir olay daha yok. Siz MEB'e bağlıysanız ve ciddi ciddi disipline verilirseniz MEB'den müfettiş talep edin. Müdür başta olmak üzere hepsi hizaya geliyor.

Şimdi suçu kaç kişi üstleniyor? @BeylerBeyi21
Hocam herkes ben yapmadım diyor yarın herşey belli olacak.

Hiçbir şey yapamazlar. Tek bir müfettiş çağırmanız hepsini hizaya çekecektir. Öğrenciye cihaz kurulumu yaptırıp üstüne de disipline vermek kadar saçma bir olay daha yok. Siz MEB'e bağlıysanız ve ciddi ciddi disipline verilirseniz MEB'den müfettiş talep edin. Müdür başta olmak üzere hepsi hizaya geliyor.
Hocam aslında haklısınız ama yaş farketmek sizin Devlet malına zarar veriliyorsa sonu kötü bitebiliyor. Ama bu durum benim ve benle gelen 2 arkadaşımın da pes edeceği anlamına gelmiyor. Sonuna kadar hakkımızı arayacağız.

Ceza almamak için herşeyi yapın. Okulda haddini bilmeyen öğrenci ver öğretmenler çok fazla olmaya başladı benimde konulara bakarsanız okulda neler çektiğime bakabilirsiniz. Ama şikayet edin artık hukuk var

Ceza almamak için herşeyi yapın. Okulda haddini bilmeyen öğrenci ver öğretmenler çok fazla olmaya başladı benimde konulara bakarsanız okulda neler çektiğime bakabilirsiniz. Ama şikayet edin artık hukuk var
Haklısınız hocam sizin yaşadığınız olaylarda gerçekten can sıkabiliyor.

Hocam dediklerimiz gibi oldu hiçbir şey demediler ama bir dahaki hatamızda af etmeyeceklerini söyledi.
Konuyu okuyan ve mesaj yazan kişilerden Allah razı olsun.

Küçük bir not: O odada duran 2 arkadaş ceza aldı.

Son düzenleme:
@BeylerBeyi21 anlıyorum, olayın size sarkmamasına sevindim. Geçmiş olsun, bir dahakine dikkatli olun. 🙏

Aynısı benim başıma geldi dostum yaklaşık 1 sene önce sıra kırılmıştı sadece uyarı tutanağı verdiler başka bir şey yapmadılar ama senin durumun vahim. Doğru elbet ortaya çıkar geçmiş olsun. :(

Benimki özel okuldu bir de arkadaşlarda gene yan sınıftaki 1 kişi hariç sessiz durdular akıllı tahtayı bozmuştum su fırlatmıştım arkada eğildi tahtaya gelmişti Vestel değildi gene az kaliteliydi.

Bilgisayara en son hangi zaman bağlandığını bulabilirseniz kamerayla kanıtlayabilirsiniz bağlantının kesildiği zamanı göstererek.

Benimki özel okuldu bir de arkadaşlarda gene yan sınıftaki 1 kişi hariç sessiz durdular akıllı tahtayı bozmuştum su fırlatmıştım arkada eğildi tahtaya gelmişti Vestel değildi gene az kaliteliydi.

Bilgisayara en son hangi zaman bağlandığını bulabilirseniz kamerayla kanıtlayabilirsiniz bağlantının kesildiği zamanı göstererek.

Hocam akıllı tahtaların çoğu dandik oluyor zaten en iyisi faz2 (Vestel) tahta diğerleri en ufak şeyde bozuluyor. Ama faz2 (Vestel) tahta bile çok kaliteli değil de diğerlerine göre daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı