Okuma isteğim yok

Jakinglet

Picopat
Daha fazla  
Şu an 11. sınıfım bu konuyu birileriyle konuşmak ve tavsiyeler almak için açtım. Ders çalışma isteğim yok, ders çalışmadığım için ise okulda başarım gitgide düşüyor. Mecbur ders çalışmak gerekli çalışacağım ama sınav zamanı emeklerimin karsiligini alamazsam stres, heyecan vb. durumlardan dolayı sınavda düşük bir not alırsam ne yapacağımı bilmiyorum. Teknoloji konusunda bilgiye sahibim ama bunu nasıl degerlendirebilecegimi bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

Herkes üniversite okumak zorunda değil, Ali Koç değilseniz üniversite okuyanların işi zor zaten. Mezunları görüyoruz kasiyer olarak.

Her üniversite için geçerli değil. Bilgisayar mühendisliği konusunda ODTÜ vs Selçuk Üniversitesi var. Her şeyi eş değer koymamak lazım.

Tabii ODTÜ kazanabilmek ayrı bir olay...

Bundan 20 yıl önce bunu desen problem vardı ancak günümüzde bunu demende bir problem yok çünkü kimse dünyanın ve Türkiye'nin geleceğinin nereye gideceğini bilmiyor, muhtemelen bundan 5-10 sene sonra bambaşka işlerle uğraşıyor olacaksın.

Bu üniversitelere gitmek tabii ki katkı sağlar ama gitmeden de insan çok iyi noktalara gelebilir.

İstisna onlar. Elbette güzel yerlere gelen var ancak sayıları az. ODTÜ gibi kaliteli hocalardan eğitim almak farklı oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım videodan anlaşılır ne olduğu.

Bırakalım gitsin o zaman, baktık zor geliyor bir kenara atalım. Sürekli sorumluluklarımızdan kaçalım değil mi?

Kime cevap veriyorsun ne demeye çalışıyorsun anlamadım ama insanların açtığı konulara yardımcı olmak yerine böyle saçma sapan yorumlar yapmak hoş bir şey değil ilk yazdığım yazıdada çalışmak istemediğimi ancak çalışacağımı yazdım yani kimsenin sorumluluklarından kaçtığı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı