Okuma kitabı önerisi

@Mv. Adayı Hadji Sun deneyin hocam, kendim de çok kitap okuyan birisiyim. Kendi okuduğum kitabı öneriyorum ve kitaba bayılacaksın gerçekten. Amazon'da 30 TL gibi bir fiyatı vardı diye hatırlıyorum, Prime üyeliğin varsa Amazon'dan alabilirsin. Geceye düştü gölge kitabının yazarı Azem Sevindik diye bir yazar, yazarı pek bilindik bir yazar değil. Yazarın bilindik olmaması şüpheye düşürmesin, kitabı güzel.

Yazarın bilindik olup olmaması önemli değil zaten tek takıldığım nokta aşk konulu olması belki de ön yargı ile yaklaşıyorumdur. Eski edebiyat öğretmenim yabanı oku demişti çok hoşuma gitmişti. Öğretmenlerimin önerilerini dinliyorum genellikle. Okuyacağım bitirince unutmazsam size geri dönüt yaparım hocam.
 
@walter wick kitap önerisi yapar mısın? Distopya tarzını sıkıcı buldum. Dün konuşmuştuk az çok neleri seveceğimi biliyorsundur. Belki yaşıma çok uygun değil fakat şeker portakalı serisini birkaç kez bitirdim. Bu tarz hüzün başarı sınav senemde bana bir şeyler katabilecek kitaplar önerir misiniz?

Polisiye severseniz, biraz incede olsa '6:33 bitmeyen kabus' var hocam. Onu öneririm. Brandenburg ve mermer adam şeklindede kitaplar fakat biraz nazi propagandası içeriyor olabilir.
Brandenburg:Brandenburg
Mermer Adam:Mermer Adam
 

Geri
Yukarı