mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 30 Ağustos 2023 #41 The Tribal Chief dedi: @mobius hani gidip bi' rehber hocana danışsan. Genişletmek için tıkla... Umursuyor mu sanıyorsun? Sanayide çalışırsın o zaman diye azarlıyor. Sonra dedikodumu yapıyor.
The Tribal Chief dedi: @mobius hani gidip bi' rehber hocana danışsan. Genişletmek için tıkla... Umursuyor mu sanıyorsun? Sanayide çalışırsın o zaman diye azarlıyor. Sonra dedikodumu yapıyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.516 Makaleler 49 Çözümler 12 30 Ağustos 2023 #42 mobius dedi: Umursuyor mu sanıyorsun? Sanayide çalışırsın o zaman diye azarlıyor. Sonra dedikodumu yapıyor. Genişletmek için tıkla... Nakil aldır. Bir şey yap.
mobius dedi: Umursuyor mu sanıyorsun? Sanayide çalışırsın o zaman diye azarlıyor. Sonra dedikodumu yapıyor. Genişletmek için tıkla... Nakil aldır. Bir şey yap.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 30 Ağustos 2023 #43 Patrixcs dedi: Hiçbir yerde bırak sen okumayı. Şu batuyu izleyip gelmiş buraya sen 9-5 mi çalışıyorsun. Üniversitemi okuyorsun diye dalga geçen sahtekarı. Çok bakmadım ama lisedeysen açık liseye geçebilirsin. İstediğin bölümü okuyup kendi geliştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Patrixcs dedi: Hiçbir yerde bırak sen okumayı. Şu batuyu izleyip gelmiş buraya sen 9-5 mi çalışıyorsun. Üniversitemi okuyorsun diye dalga geçen sahtekarı. Çok bakmadım ama lisedeysen açık liseye geçebilirsin. İstediğin bölümü okuyup kendi geliştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam.
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #44 mobius dedi: Umursuyor mu sanıyorsun? Sanayide çalışırsın o zaman diye azarlıyor. Sonra dedikodumu yapıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor, sanayide çalışırsın.
mobius dedi: Umursuyor mu sanıyorsun? Sanayide çalışırsın o zaman diye azarlıyor. Sonra dedikodumu yapıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor, sanayide çalışırsın.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 30 Ağustos 2023 #45 bensaid16 dedi: Doğru söylüyor, sanayide çalışırsın. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: Nakil aldır. Bir şey yap. Genişletmek için tıkla... Çok denedim. Particle Cannon dedi: Bizim bakkal var orada aylık 3000TL'ye çalıştırayım seni troll kardeş yeme içme yok ona göre. Genişletmek için tıkla... Tamam nerede adres ver geliyorum (!)
bensaid16 dedi: Doğru söylüyor, sanayide çalışırsın. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: Nakil aldır. Bir şey yap. Genişletmek için tıkla... Çok denedim. Particle Cannon dedi: Bizim bakkal var orada aylık 3000TL'ye çalıştırayım seni troll kardeş yeme içme yok ona göre. Genişletmek için tıkla... Tamam nerede adres ver geliyorum (!)
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #46 Particle Cannon dedi: Ders çalışarak pilot olmak imkansıza yakın. Bir pilot aracılığıyla öğrendiğimde 130 bin euro demişti eğitimi 1,1.5 yıl önce. Genişletmek için tıkla... Hocama katılıyorum pilot olmak için zengin olmak lazim desem yeridir.
Particle Cannon dedi: Ders çalışarak pilot olmak imkansıza yakın. Bir pilot aracılığıyla öğrendiğimde 130 bin euro demişti eğitimi 1,1.5 yıl önce. Genişletmek için tıkla... Hocama katılıyorum pilot olmak için zengin olmak lazim desem yeridir.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 30 Ağustos 2023 #47 Finn03 dedi: Hocama katılıyorum pilot olmak için zengin olmak lazim desem yeridir. Genişletmek için tıkla... Pilot olacak kadar iyi değilim.
Finn03 dedi: Hocama katılıyorum pilot olmak için zengin olmak lazim desem yeridir. Genişletmek için tıkla... Pilot olacak kadar iyi değilim.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #48 mobius dedi: Pilot olacak kadar iyi değilim. Genişletmek için tıkla... Oturduğun yerden para kazanmak imkansiza yakin bari liseyi bitir artık BİM A101 bile lise mezunu istiyor.
mobius dedi: Pilot olacak kadar iyi değilim. Genişletmek için tıkla... Oturduğun yerden para kazanmak imkansiza yakin bari liseyi bitir artık BİM A101 bile lise mezunu istiyor.
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #49 mobius dedi: Pilot olacak kadar iyi değilim. Genişletmek için tıkla... O zaman oku başka bir meslek yap.
mobius dedi: Pilot olacak kadar iyi değilim. Genişletmek için tıkla... O zaman oku başka bir meslek yap.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 30 Ağustos 2023 #50 Finn03 dedi: Oturduğun yerden para kazanmak imkansiza yakin bari liseyi bitir artık BİM A101 bile lise mezunu istiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. bensaid16 dedi: O zaman oku başka bir meslek yap. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Finn03 dedi: Oturduğun yerden para kazanmak imkansiza yakin bari liseyi bitir artık BİM A101 bile lise mezunu istiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. bensaid16 dedi: O zaman oku başka bir meslek yap. Genişletmek için tıkla... Tamam.