Okunulan şehirde sadece dönerci ve lahmacuncu var

evde sadece makarna yapabiliyorum. Az çok başka bir şey beceremiyorum, ne yiyebilirim arkadaşlar, bir tavsiye verir misiniz? Ayrıca canım çok sıkılıyor gezecek çarşısı bile yok.
Yemek yapmayı öğrenmelisiniz. Basit çorba ve yemekleri yapmayı öğrenin en azından çeşit olur. Başka çaresi yok.
 
Arkadaşlar okuduğum şehir çok kötü, köyden beter sadece dönerci ve lahmacuncu var, onlar da aşırı berbat yapıyorlar, resmen kusmama ramak kaldı evde sadece makarna yapabiliyorum. Az çok başka bir şey beceremiyorum, ne yiyebilirim arkadaşlar, bir tavsiye verir misiniz? Ayrıca canım çok sıkılıyor gezecek çarşısı bile yok.
Siz hesap edin hocam okuduğunuz şehirde yemek yiyecek yer bile yok ki diploması faydalı olsun. Haybeye 2-4 sene.
 
Pınarhisar Kırklareli hocam.

İzmir'de değil.

Şimdi anlaşıldı hocam. Ben de diyorum İzmir'de nasıl bir yer olabilir ki etrafta hiçbir aktivite yok. Tinaztepe tarafları ancak öyle olabilirdi. Kırklareli'nde çok normal bence hiçbir şey olmaması.
 
Pınarhisar Kırklareli hocam.

İzmir'de değil.

Ben Kiraz için konuşuyordum. Beni etiketleyen mesaj da Kiraz yazıyordu. Pınarhisar'ın Kırklareli'nde olduğunu biliyorum.

Şimdi anlaşıldı hocam. Ben de diyorum İzmir'de nasıl bir yer olabilir ki etrafta hiçbir aktivite yok. Tinaztepe tarafları ancak öyle olabilirdi. Kırklareli'nde çok normal bence hiçbir şey olmaması.
İzmir kampüsten ibaret değil. Kınık, Kiraz gibi ilçelerinin büyük olduğunu söylemek yanlış olur. Bir arkadaşı İzmire götürmüştüm üniversite için o ara bazı yerlerini gezme şansı buldum İzmir'in her yeri İzmir değil olur da ana kampüs dışında olan bir fakülte yazarsanız etrafını iyi araştırmanızı öneririm.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı