Kardeşim, varlığını ispat edebilmemiz için düzenli olarak test edip deneylerle gözlemlememiz gerekir Neden Japon'larda, Norveç'te cinler yok da sadece İslam devletlerinde var? Cinler o tarafa gidemiyor mu? Bahsettiğin kitaplar insan uydurması
Oralarda da var hocam, olmadığını nereden çıkardınız? Büyü bütün milletlerde var. Musallat gibi durumlar dünyanın her yerinde var. Onlar cin değil de demon, lucifer vs. der. Bahsettiğim kitaplar da insan uydurması değil. Çok eski büyü kitapları var. Bu işin ilmini alırsan ve kitaptakileri uygularsan oluyor. İslam'da yasak olduğu için toplumumuzda çok az biliniyor bunlar. Fakat çok kısa bir araştırma ile Google görsellere büyü kitapları yazarsan bahsettiğim kitapları görürsün.
Hocam kaç yaşınızdasınız? Hocam ben yan odaya geçemiyordum korkudan aynı sizin gibiydim hocam kafayı yiyecektim. Ama harbiden diyorum büyüyünce geçti. Yavaş yavaş geçecek merak etmeyin. Eğer korksanız bile hiç takmamaya çalışın. Önceden ışığı kapatır 2 milisaniye içinde yatağa girerdim. Şimdi ışığı kapatıyrum hatta karanlığa dönüp birazcık sohbet ediyorum kendi kendime ben senden mi korkuyordum diye.
Arkadaşlar merhaba her şey 5 sene önce bir video izlemem ile başladı. Videoda işte korkunç şeyler vardı bebekler hareket falan ediyordu o günden sonra bu gittikçe arttı. Artık herhangi bir şeyden karabasan, yecüc ile mecüc gibi konular hakkında bir yazı okusam bile korkuyorum. Ellerimi yıkarken 3 saniyede bir arkama bakıyorum, bakmaz isem çıldırıyorum. Ailem bu durumu umursamıyor, takma kafaya diyor. Hayat kalitem çok düşük. Nasıl geçirebilirim bunu? Not: Ergenlik dönemindeyim.