Olağanüstü varlıklara karşı olan korku ve takıntı nasıl geçer?

Uzman birinden destek almalısın, aileni ikna et ve psikoloğa git.

Oralarda da var hocam, olmadığını nereden çıkardınız? Büyü bütün milletlerde var. Musallat gibi durumlar dünyanın her yerinde var. Onlar cin değil de demon, lucifer vs. der. Bahsettiğim kitaplar da insan uydurması değil. Çok eski büyü kitapları var. Bu işin ilmini alırsan ve kitaptakileri uygularsan oluyor. İslam'da yasak olduğu için toplumumuzda çok az biliniyor bunlar. Fakat çok kısa bir araştırma ile Google görsellere büyü kitapları yazarsan bahsettiğim kitapları görürsün.

Son düzenleme:
Hocam kaç yaşınızdasınız? Hocam ben yan odaya geçemiyordum korkudan aynı sizin gibiydim hocam kafayı yiyecektim. Ama harbiden diyorum büyüyünce geçti. Yavaş yavaş geçecek merak etmeyin. Eğer korksanız bile hiç takmamaya çalışın. Önceden ışığı kapatır 2 milisaniye içinde yatağa girerdim. Şimdi ışığı kapatıyrum hatta karanlığa dönüp birazcık sohbet ediyorum kendi kendime ben senden mi korkuyordum diye.

Dost bu korkuyu en kisa surede gecirmeni siddetle tavsiye ederim, yoksa başina gelmeye başlar ve kurtulamazsin. Tecrubeye dayali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…