Olası bir 3. Dünya Savaşı'nın tarafları

Ölen ölür hatıralar kalır. 2025'e kadar ülke düzelmezse siyasetçiler için tarikat kuracağım Assassin's olacağız buraya yazıyorum benim planlarım hazır destek lazım.

Katılacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.

HOI 4

Türkiye kendine nasıl bu kadar güvenip o 3 ülkeye özellikle İsrail'e savaş açsın ki?
Türkiye bölgedeki en güçlü ülke, Amerika savaşa girince İsrail şu anki kafa ve güçte olamayacak. Türkiye ise tek tek saldırıp toprağını kazanacak, tıpkı Osmanlı zamanı gibi. 3 ülkeye anında savaş açamaz, onu açıklamam gerekirdi

İsrail gibi bir nükleer merkeze saldırı yapmak istemez kimse, süper güç değilse.

Türkiye neden İsrail'e savaş açsın? Dostane bir ilişkimiz olduğunu biliyorum. Halklar arasındaki kin diplomasiye yansımaz. Azerbaycan'ın da İsrail ile ilişkileri iyi. Ek olarak İsrail ile müttefik olduğumuzu da unutmayalım.

İsrail gibi bir nükleer merkeze saldırı yapmak istemez kimse, süper güç değilse.
Zaten ilk saldıran biz olmayacağız, Çin'li hackerler vs. bu tarz sistemleri durduracaktır. İran'ın hackerleri da bu konuda yardım edecektir. Zaten bu savaş direkt silahı eline al saldır olmayacağı için sanal alemde de sürecek, hatta sürüyor da ama o kadar ciddi seviyede değil.

Kardo bizde 1 çeşit silah olsa yine alırız bunları 3 ülke değil ama 2 ülkeyle savaşırız ben sabırsızlıkla yunan savaşını bekliyorum çok doldum adamlara.

Savaş Call of Duty değildir unutmayın. Savaşan birçok kişide savaş sonrası tramva ve benzeri şeyler olabiliyor. Savaş isteyeceğin en son şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…