- Makaleler
- 2
Daha fazla
Ölen ölür hatıralar kalır. 2025'e kadar ülke düzelmezse siyasetçiler için tarikat kuracağım Assassin's olacağız buraya yazıyorum benim planlarım hazır destek lazım.
Katılacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Amerika, ab ve Çin, Rusya bu savaşın en büyük güçleri olur.
Rusya ve Almanya fırsat bilip geçmişteki savaşı tazelemek adına savaşa girer. Kazanan bu sefer Rusya olur çünkü Almanya hem eski gücüne sahip değil hem de Rusya'nın arkasında Çin var.
Türkiye fırsat bilip İsrail, Suudi Arabistan, mısır gibi ülkelere teker teker savaş açar. Bunu gören yunanlar yine denize dökülmek için eski usul saldırır ancak karşısında Azerbaycan'n gücünü bulur ve yenilgiye uğrar. Bu sırada Türkiye çevresindeki en güçlü ülke olduğu için zaferi alır ve orta doğunun tartışılmasız en güçlü ülkesi olur.
İran ise Pakistan gibi ülkelere saldırıp toprağını genişletmek ister. Tabii toprağını genişlettikçe Çin için daha da büyük bir avantaj olur, İran üzerinden Arap'lara saldırmak daha basit ve hızlı yöntem olur.
Almanya savaşa girdiği için ab direkt dağılır, birçok ab ülkesi Çin'in ele geçirmesi sonucu yerle bir olur.
Sonucunda 1 ölü ve 1 yaralı olur. Amerika ölürken, Çin büyük yaralar alır ancak toparlanması çok kısa sürer zira dünyanın süper gücüdür.
Peki bu savaş kimin işine gelir? Hiçbirimizin, yine boşa kan akıtılır ve egolar konuşur günün sonunda ise insanlık yine yamyamlığını kanıtlar ve döngü gibi devam eder.
HOI 4