Olası bir 3. Dünya Savaşı'nın tarafları

Sana talim yapıyoruz diyorum sen silah tutmayı bilmiyorsun diyorsun bence sen bu konudan çık git. Hayallerin ne senin yazılım okuyup yurtdışına kaçmak mı? Bir şey deme daha da dediğin gibi bana ne desen boş.
Bazıları çok ciddiye alıyor kanka ben niye tek başıma gideyim adamlığın ilk kuralı kaçmaktır.
Demiyorum zaten kendinle paradoks yaşıyorsun. Yaptığın o kadar atar adamlığın ilk kuralıyla çöp oldu anlaşılan.

Demiyorum zaten kendinle paradoks yaşıyorsun. Yaptığın o kadar atar adamlığın ilk kuralıyla çöp oldu anlaşılan.
Ben kendi adamlığımla dalga geçebilirim ama kendime laf ettirmem. Sen adam olsaydın (sözde akıllısın ya cahil değilsin) burada geyik yaptığımı anlardın. Benim adamlığımı klavyeden sorgulayamazsın. Senin gibiler iktidarda da böyle, savaş dizilerinde de. Aman savaş çıkmasın aman şuna gerek yok buna gerek yok. Uygurlardan başlayım sana tarihi anlatmaya istersen.

Ben kendi adamlığımla dalga geçebilirim ama kendime laf ettirmem. Sen adam olsaydın (sözde akıllısın ya cahil değilsin) burada geyik yaptığımı anlardın. Benim adamlığımı klavyeden sorgulayamazsın. Senin gibiler iktidarda da böyle, savaş dizilerinde de. Aman savaş çıkmasın aman şuna gerek yok buna gerek yok. Uygurlardan başlayım sana tarihi anlatmaya istersen.

Sakin olun arkadaşlar.

Kanıt olmadan inanmayacaksan söyle de önüne kanıt sunayım. Benim adamlığımı sorgulamak sana düşmez. Kaç defa silahlı çatışmaya girdin de bu kadar eminsin. Ne adamlar gördük hepsi uzaktan adamdı beline silahı takan kendini Polat Alemdar sanıyor. Dünya senin izlediğin o saçma dizilere benzemez. Ben iktidar'a geçmeyi düşünmüyorum, düşünmem de zaten sen kendine bak. Dünya 3 - 5 tane serserinin oyuncağı haline gelecekse diğer bütün insanlar bu Dünyada ne diye yaşıyor.

Çinle Hindistan birbirini kırsın, hem Keşmir hem de Uygur bağımsız olsun.
İranın kuzeyindeki 40 milyon Azerbaycan Türkü Azerbaycanla birleşsin.
Kıbrısı tamamen alalım ve adaları temizleyelim.
Mavi Vatanı Yunana seve seve kabul ettirelim.
İsrail Kudüs'ün tüm dinler için kutsal olduğunu kabul edip çekilsin ve BM kontrolünde bir yönetime devredilsin.
Çevremizde PKK oluşumu ne varsa yok edelim. Kandil vs.
Atatürk ün doğduğu şehir olan Selanik i ve Musul Kerkük ü alalım.
Fransa Afrika dan tamamen çekilsin.
Boğazlarda Montröden doğan haklar yerine tam yetkili olalım.
Mekke Medine Kudüs gibi kutsal topraklar Araplardan ve İsrailden alınsın BM güvencesi ile İİT (İslam İşbirliği Teşkilatı) tarafından yönetilsin.
Nükleer silahlar yok edilsin.
Ben, bu dediğini HOI 4'te bile yapamıyorum. 🤗

Arkadaşlar, savaş isteyeceğimiz son şey dahi olmasın eskisi gibi değil nükleer güç diye bir şey var. Dünyanın sonu gelebilir böyle bir savaşta. Dünya daha faza savaş kaldıracak güçte değil. Ayrıca düşünün yakınlarınızın falan cepheye sürüldüğünü ne kadar kötü büyük ihtimal hayatını kaybedecekler. Hayatınız boyu travma yaşayacaksınız, sakat kalabilirsiniz, ölebilirsiniz. Savaş oyunlarda ki gibi değil. Can basamıyorsunuz. Kolay bir şey de değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı