Olası bir 3. Dünya Savaşı'nın tarafları

Bir savaş durumunda ya orduya alınırsınız ya da maden ocaklarına beklerim Zonguldak a.
Çelik için taşkömürü çıkartırsınız karın tokluğuna.

Sana talim yapıyoruz diyorum sen silah tutmayı bilmiyorsun diyorsun bence sen bu konudan çık git. Hayallerin ne senin yazılım okuyup yurtdışına kaçmak mı? Bir şey deme daha da dediğin gibi bana ne desen boş.
Bazıları çok ciddiye alıyor kanka ben niye tek başıma gideyim adamlığın ilk kuralı kaçmaktır.
Demiyorum zaten kendinle paradoks yaşıyorsun. Yaptığın o kadar atar adamlığın ilk kuralıyla çöp oldu anlaşılan.

Demiyorum zaten kendinle paradoks yaşıyorsun. Yaptığın o kadar atar adamlığın ilk kuralıyla çöp oldu anlaşılan.
Ben kendi adamlığımla dalga geçebilirim ama kendime laf ettirmem. Sen adam olsaydın (sözde akıllısın ya cahil değilsin) burada geyik yaptığımı anlardın. Benim adamlığımı klavyeden sorgulayamazsın. Senin gibiler iktidarda da böyle, savaş dizilerinde de. Aman savaş çıkmasın aman şuna gerek yok buna gerek yok. Uygurlardan başlayım sana tarihi anlatmaya istersen.

İfadeler: Vio
Girmemek bize avantaj olur savaşı kızıştırıp silah satarsak süper güç olabiliriz

Sakin olun arkadaşlar.

Kanıt olmadan inanmayacaksan söyle de önüne kanıt sunayım. Benim adamlığımı sorgulamak sana düşmez. Kaç defa silahlı çatışmaya girdin de bu kadar eminsin. Ne adamlar gördük hepsi uzaktan adamdı beline silahı takan kendini Polat Alemdar sanıyor. Dünya senin izlediğin o saçma dizilere benzemez. Ben iktidar'a geçmeyi düşünmüyorum, düşünmem de zaten sen kendine bak. Dünya 3 - 5 tane serserinin oyuncağı haline gelecekse diğer bütün insanlar bu Dünyada ne diye yaşıyor.

Ben, bu dediğini HOI 4'te bile yapamıyorum.

Arkadaşlar, savaş isteyeceğimiz son şey dahi olmasın eskisi gibi değil nükleer güç diye bir şey var. Dünyanın sonu gelebilir böyle bir savaşta. Dünya daha faza savaş kaldıracak güçte değil. Ayrıca düşünün yakınlarınızın falan cepheye sürüldüğünü ne kadar kötü büyük ihtimal hayatını kaybedecekler. Hayatınız boyu travma yaşayacaksınız, sakat kalabilirsiniz, ölebilirsiniz. Savaş oyunlarda ki gibi değil. Can basamıyorsunuz. Kolay bir şey de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…