Olası bir 3. Dünya Savaşı'nın tarafları

RX 560 Tİ

Hectopat
Sizlerin olası bir 3. Dünya Savaşın'da tarafların nasıl olacağını ve kimlerin karlı çıkacağı hakkında olan düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Sizlerin olası bir 3. Dünya Savaşın'da tarafların nasıl olacağını ve kimlerin karlı çıkacağı hakkında olan düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Biz toprak kaybetmeyiz turan ülkeleri ile birleşiriz Rusya da muhtemelen bizimle olur Alamanya ile ABD'ye saf tutarız. Yunanistan'ı almak 2 gün sürer Bulgaristan bizimle olsa iyi olur :D. Ben kıyıdan kıyıdan Fransa'yı almak isterim. Zaten Afrika ülkeleri de bizimle Çin'i de ikna edersek üff.

Biz toprak kaybetmeyiz turan ülkeleri ile birleşiriz Rusya da muhtemelen bizimle olur alamanya ile ABD'ye saf tutarız. Yunanistan'ı almak 2 gün sürer Bulgaristan bizimle olsa iyi olur :D. Ben kıyıdan kıyıdan Fransa'yı almak isterim. Zaten Afrika ülkeleri de bizimle Çin'i de ikna edersek üff.

Balkonu da mutfağa katalım mı :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı