Reis_Ndombele
Hectopat
(Avrupa Birliği + Amerika + İsrail + Arap ülkeleri + İngiltere) vs (Türkiye + Rusya + Çin).
Hocam o rüya uyan artık.Biz toprak kaybetmeyiz turan ülkeleri ile birleşiriz Rusya da muhtemelen bizimle olur Alamanya ile ABD'ye saf tutarız. Yunanistan'ı almak 2 gün sürer Bulgaristan bizimle olsa iyi olur. Ben kıyıdan kıyıdan Fransa'yı almak isterim. Zaten Afrika ülkeleri de bizimle Çin'i de ikna edersek üff.
(Avrupa Birliği + Amerika + İsrail + Arap ülkeleri) vs (Türkiye + Rusya + Çin)
Masada mıyız?İsrail muhakkak bizimle olacaktır.
Bir ülkücünün sıradan bir günü.Biz toprak kaybetmeyiz turan ülkeleri ile birleşiriz Rusya da muhtemelen bizimle olur Alamanya ile ABD'ye saf tutarız. Yunanistan'ı almak 2 gün sürer Bulgaristan bizimle olsa iyi olur. Ben kıyıdan kıyıdan Fransa'yı almak isterim. Zaten Afrika ülkeleri de bizimle Çin'i de ikna edersek üff.
Avrupa Birliği Amerika tarafında olur tahminimce.
Eskiden beri bir Amerika sevdaları var zaten Avrupa'nın.
Masada mıyız?
Katılıyorum. İsrail ülkemiz insanları tarafından düşman olarak görülüyor ama aslında Ortadoğu'da bize en dost olan ülkedir.Masadayız başkan.
İsrail dostumuzdur.
Katılıyorum. İsrail ülkemiz insanları tarafından düşman olarak görülüyor ama aslında orta doğu'da bize en dost olan ülkedir.
Hocam o rüya uyanık artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.