Olası bir 3. Dünya Savaşı'nın tarafları

Zaten ilk saldıran biz olmayacağız, Çin'li hackerler vs. bu tarz sistemleri durduracaktır. İran'ın hackerleri da bu konuda yardım edecektir. Zaten bu savaş direkt silahı eline al saldır olmayacağı için sanal alemde de sürecek, hatta sürüyor da ama o kadar ciddi seviyede değil.

Türkiye sanal ortamda çok zayıfladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah'ın izni ile turanı kuracağız.

Savaş Call of Duty değildir unutmayın. Savaşan birçok kişide savaş sonrası tramva ve benzeri şeyler olabiliyor. Savaş isteyeceğin en son şey.
Ben bugüne kadar hiçbir ülkenin bir savaştan kârlı çıktığını görmedim. Antlaşmada belki kâr payı alabilir ama birçok ülke 2. Dünya Savaşı'ndan sonra çöktü. Kazananlar bile. Türkiye savaşa fiziksel olarak katılmamasına rağmen (Çakmak hattı, Türk-Alman Dostluk Paktı, batırılan denizaltı vb. hariç tutulunca) çok zarar aldı ve A.B.D Marshall Planı bünyesinde bize de yardım etti.

Bu A.B.D çok iyi demek değil. Bölgesel, küçük bir savaş olmadığı sürece ortalama ve büyük savaşlardan tüm dünya hasar alır. Artık ortaçağda değiliz.

Marshall Planı'nın uygulandığı ülkeler bunlar. Savaşın baş galiplerinden İngiltere çok mu güçsüzdü? Hayır. Bu yardımların amacı savaşın hasarlarını onarmaktı.
1611961086464.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah'ın izni ile turanı kuracağız.

Ultra bassı yok mu bunun? Karışık var mı karışık?

Amerika ve Çin karşı karşıya gelir Rusya bence Çin'in yanında olur ama ayrı bir taraf olma ihtimali var Almanya falan bir taraf olamaz bence Türkiye Rusya veya Amerika tarafında olur ama kükreyen adamın ne yapacağı belli olmaz.

Olası bir 3. Dünya Savaşında Türkiye kesinlikle kazanamaz. Coğrafi konumu iyi kendi sınırlarını rahat korur diyemiyorum çünkü Türkiye'nin düşmanı olan ülkeler Türkiye'den çok daha güçlü ve hepsi beraber. Bizim yanımızda savaşacak 3 - 5 ülke de zaten sözü geçmeyen ülkeler. Milliyetçiliği öne sürerek Türkiye'yi ilah gibi göstermenin bir manası yok. 3. Dünya Savaşında ya tamamen yok ederler ya da ülkenin en az %60'ını kaybederiz. Savaş çıkmasın bunun ucu hepimize dokunur. Dünya barışı gerçekleşir inşallah.

Olası bir 3. Dünya Savaşında Türkiye kesinlikle kazanamaz. Coğrafi konumu iyi kendi sınırlarını rahat korur diyemiyorum çünkü Türkiye'nin düşmanı olan ülkeler Türkiye'den çok daha güçlü ve hepsi beraber. Bizim yanımızda savaşacak 3 - 5 ülke de zaten sözü geçmeyen ülkeler. Milliyetçiliği öne sürerek Türkiye'yi ilah gibi göstermenin bir manası yok. 3. Dünya Savaşında ya tamamen yok ederler ya da ülkenin en az %60'ını kaybederiz. Savaş çıkmasın bunun ucu hepimize dokunur. Dünya barışı gerçekleşir inşallah.
eğer turan kurulursa kimse karşımızda duramaz ve misaki milli sınırlarımızı alırız. Çine karşı kırk Türk yeter çünkü.

İnsanlık yok olmadıkça savaşlar bitmez. Bu savaşta yaşanacak illa ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı