Olası bir indirimde Assassin's Creed Odyssey mi yoksa The Witcher 3 wild hunt mu?

Arkadaşlar Witcher 3 tarafında aklıma takılan bir combat sistemi var. Kaç vur şeklinde mi yoksa her boss veya canavar ayrı bir taktiksellik barındırıyor mu? Onlar barındırmıyorsa bile silah olarak bir çeşitlilik var mı? Teşekkürler şimdiden.
Şu an elimdeki çelik kılıç yerine daha güçlü olduğu için balta kullanıyorum, topuz da var. Bir de arbalet var ki elimdeki arbaletten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok az vuruyor, oyunun başında olduğum için az vuruyor olabilir. Arbaleti geyikleri avlamak için kullanıyorum, geyiklere direkt tek atıyor. Dövüşte ise uçan rakiplere karşı kullanıyorum, combat sisteminde ise vur kaç yapıyorum ben. Kaçma tuşu olarak boşluk tuşundan ziyade alt tuşunu kullanıyorum, Quen büyüsünü kullanıp rakibin bana saldırmasını bekleyip alt tuşu ile dodgeliyorum. Birkaç kere vurup tekrar alt tuşu ile güvenli bir yere gidiyorum, ara sıra rakibin saldırmasını beklemeyip ben de vuruyorum tabi. Eğer ki hasar yiyecek olursam Quen işareti sayesinde hasardan kurtuluyorum, diğer büyüleri az kullanıyorum. YouTube'den gördüm bu taktiği, boşluk tuşunu ise olası bir ölme durumunda veya rakibimi yakalamak için kullanıyorum. Karışık gelmiş olabilir, ancak oyuna başladığın zaman bu taktiği uygula derim. Başka bir sorun varsa sorabilirsin.

Son düzenleme:
Witcher 3'ün sayabileceğim birkaç eksisinden biri combat sistemi Odyssey'den sonra oynarsan rezalet gelecektir o yüzden önce Witcherı alman daha mantıklı kuponun varsa Epicten indirimlerde 28TL gibi bi fiyata alabiliyorsun Odyssey'i. Birde Witcherı tüm DLC'ler ile 2 kez bitirdim şu insanların yaptığın seçimlerin herşeyi değiştirdiği hatta yan görevlerde bile bunu çok iyi yaptığını ve övdüğünü görünce gülesim geliyor aşırı basit onlar daha önce Fallout NV oynadığım için mi bilmiyorum ama Witcherda olaylara etki etmen NV'ın yanında çöp kalıyor. Birde boss çeşitliliği yok oyunda ama DLC'ler işte onlar tam bir başyapıt ana oyundan çok daha iyiler.

Son düzenleme:
The Witcher 3'ü her gün adeta uyumamak için vücuduma savaş açarak bitirmiştim bende yeri ayrı bir oyun. AC Odyssey ise yaklaşık 30 saat oldu ve boşlukta kayboldum sanırım. İlk 20 saat aşırı zevk almıştım sanki dünyaya böyle bir oyun tekrar gelemezdi ama 25. saate geldiğimde her şey çok karıştı. Gereğinden fazla yan görevler, soru işaretleri, rastgele gelişen olaylar filan derken ana hikayeden kopup gittim. Bir de zor ayarlarda oynamakla birlikte oyuna başlarken sormuştu rehber ister misin yoksa keşfederek mi ilerlemek istersin diye. Ben de keşfederek dedim bu yüzden her konuşmada her detayı dinlemem gerekiyor bir zaman sonra kafa yoruyor. Tahminim, oyunda bu nokta bir eşik eğer sıkılmadan atlatabilirsem her şey rayına oturacak akıp gidecek yönünde ve umarım da böyledir.

Witcher 3'ün sayabileceğim birkaç eksisinden biri combat sistemi Odyssey'den sonra oynarsan rezalet gelecektir o yüzden önce Witcherı alman daha mantıklı kuponun varsa Epicten indirimlerde 28TL gibi bi fiyata alabiliyorsun Odyssey'i. Birde Witcherı tüm DLC'ler ile 2 kez bitirdim şu insanların yaptığın seçimlerin herşeyi değiştirdiği hatta yan görevlerde bile bunu çok iyi yaptığını ve övdüğünü görünce gülesim geliyor aşırı basit onlar daha önce Fallout NV oynadığım için mi bilmiyorum ama Witcherda olaylara etki etmen NV'ın yanında çöp kalıyor. Birde boss çeşitliliği yok oyunda ama DLC'ler işte onlar tam bir başyapıt ana oyundan çok daha iyiler.
İşte yorum yaparken nasıl saçmalarım yorumu. Aşırı basit falan değil benim de buna gülesim geliyor. Basit ve 3 son var ? Daha öncesinde Witcher 2'yi nasıl bitirdiğin bile 3'e etki ediyor. Onun dışında diyaloglar, ikili ilişkilerde ki tavrın da oyuna etki ediyor. Oyunu aşağı çekip bazı oyunları arşa çıkarma fanboyluğunuzu kenara bırakın artık.

The Witcher 3'ü 20 TL civarlarında satın almıştım. Fakat oyunu 2-3 saat oynadıktan sonra bırakmıştım. Oyun bana çok karışık gelmişti. Fakat yeniden şans vermek istiyorum kendisine.
AC Odyssey oyununu satın alıp oynamıştım. Fakat çok pahalı ve size çok az oyun süresi veriyor.
Bence The Witcher 3 alınmalı daha ucuz ve çok fazla oyun süresi veriyor kişiye.

İşte yorum yaparken nasıl saçmalarım yorumu. Aşırı basit falan değil benim de buna gülesim geliyor. Basit ve 3 son var ? Daha öncesinde Witcher 2'yi nasıl bitirdiğin bile 3'e etki ediyor. Onun dışında diyaloglar, ikili ilişkilerde ki tavrın da oyuna etki ediyor. Oyunu aşağı çekip bazı oyunları arşa çıkarma fanboyluğunuzu kenara bırakın artık.
Fanboy falan değilim fanboylar sübjektif ve boş konuşurlar bak en son DLC'leri övmüşüm söylediğim tek bi noktayı alarak yorum yapma. Seçimlerin etkisini karşılaştırdım evet basit 3 son var Fallout New Vegas'ın 6 ana sonu 27 tanede olaylara etkilerin doğrultusunda gerçekleşen son var bu oyunun çeşitliliğinin yanına bile yaklaşamaz Witcherın çeşitliliği o yüzden övülünce gülüyorum. Fallout NV'ın RPG seviyesinde çıkabilecek tek oyun gösterilenlere göre CP 2077 olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı