Olası cihaz kaybında uzaktan cihazları kilitlemek için en kullanışlı program hangisidir?

• Konuyu başlatan Aqua6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 54

Aqua6

Yoctopat
Ücretli kullandığım antivirüs programımın böyle bir özelliği olmasına rağmen uzaktan diğer cihazları kilitleme gibi şeyleri kullanmıyorum ve kilitli gösteriyor o özellikler. Uzaktan diğer cihazların güncellemelerini falan yapıyorum, diğer cihazlardan virüslü bir linke tıklanırsa bildirim falan geliyor ve uzaktan virüs taraması yapabiliyorum, ekran kilidi fazla yanlış girilirse antivirüs programı fotoğraf çekiyor ama olası cihaz kaybı olsa telefonu uzaktan kilitleme, telefonu sıfırlama gibi şeyleri kullanamıyorum.

Samsung'da Find diye bir uygulama var ve telefona eklediğim diğer cihazların konumlarını gösteriyor ama sadece konum ile alakalı uygulama galiba. Samsung telefonlarda bu uzaktan cihaz kilitleme gibi özelliği olan uygulama var mı?
Bir de Google'da bu özellik varmış galiba bunun için ekstra hangi uygulamayı indirebilirim? Telefonum Samsung ve ne tavsiye edersiniz?

Google'a ait olan özelliği tavsiye ederim iş görüyor. Ama cihazı çalan kişi sıfırlama yaparsa yine çalışmaya devam eder mi bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı