Olay 41 Kernel-Power hatası

Ha şunu ekleyeyim monitör kapandığında kulaklıktan 3-4 saniyelik dıt sesi geliyor hocam. Sonra monitörün ışığı yanıp sönüyor sürekli beklesem bile açılacağını sanmıyorum tekrardan ama denerim teşekkürler.
Dıtt sesi işi değiştirir belleklerini Memtest86 ya sokar mısın? Bu test çok uzun sürebilir.

Dıtt sesi işi değiştirir belleklerini Memtest86 ya sokar mısın? Bu test çok uzun sürebilir.
Yapılışını izleyip yarın deneyeceğim onuda 👍
@MayCrasH Hocam bugün bi kontrol edeyim dedim fanları ekran kartı 1400 1500 RPM de hafif bi cızırtı sesiyle çalışıyor. Funmark'tan sonra oldu bu, öncesinde de hep kontrol ederdim. Garantiye yollasam ilgilenirler mi acaba? Tozdan vs. bir ses değil çünkü.

Son düzenleme:
Yapılışını izleyip yarın deneyeceğim onuda 👍
@MayCrasH Hocam bugün bi kontrol edeyim dedim fanları ekran kartı 1400 1500 RPM de hafif bi cızırtı sesiyle çalışıyor. Funmark'tan sonra oldu bu, öncesinde de hep kontrol ederdim. Garantiye yollasam ilgilenirler mi acaba? Tozdan vs. bir ses değil çünkü.
Sesi telefon ile kayıt edip atabilir misiniz ?

Sesi telefon ile kayıt edip atabilir misiniz ?
Daha sonra atayım onu hocam çok ince bir cızırtı düşük seste. Kasanın arka tarafından geliyor ekran kartının ve kasa fanının olduğu aralıktan sanki. Şey diyecektim bu kapanma sorununu çözdüm sanırım. BIOS'tan Core Performance Boost seçeneğini kapattım 3.7GHz'den 3.4GHz'ye düştü ama kapanma sorunu çözüldü. XMP açık şekilde bugün test ettim özellikle akşama kadar oyunda. Sorun 8 GB RAM in yetersiz kalması diyebilir miyiz şuan? Bir alakası var mı RAM ile? 3.7GHz de kapanıyor anlaşılan.

Dosya Ekleri

• CPU.JPG
    CPU.JPG
    57,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Daha sonra atayım onu hocam çok ince bir cızırtı düşük seste. Kasanın arka tarafından geliyor ekran kartının ve kasa fanının olduğu aralıktan sanki. Şey diyecektim bu kapanma sorununu çözdüm sanırım. BIOS'tan Core Performance Boost seçeneğini kapattım 3.7GHz'den 3.4GHz'ye düştü ama kapanma sorunu çözüldü. XMP açık şekilde bugün test ettim özellikle akşama kadar oyunda. Sorun 8 GB RAM in yetersiz kalması diyebilir miyiz şuan? Bir alakası var m RAM ile? 3.7GHz de kapanıyor anlaşılan.
RAM ile bir alakası olmaz fakat Core Performance Boost'u açtığınızı söyleseydiniz keşke büyük ihtimal işlemciyi yanlış voltaj da overclock etmiş. RAM yetersizliğin de mavi ekran verir veya çalışan program kapanır.

RAM ile bir alakası olmaz fakat Core Performance Boost'u açtığınızı söyleseydiniz keşke büyük ihtimal işlemciyi yanlış voltaj da overclock etmiş. RAM yetersizliğin de mavi ekran verir veya çalışan program kapanır.
Sistemi sipariş ettiğimde bu şekilde geldi sanırım bilgim yoktu. Hatta öyle bir özellik olduğunu bile bilmiyordum. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra kontrol ettim kapattım. O zaman sorunun kaynağı ne oluyor? 3.7GHz de kullanma şansım yok mu kapanmadan?

Sistemi sipariş ettiğimde bu şekilde geldi sanırım bilgim yoktu. Hatta öyle bir özellik olduğunu bile bilmiyordum. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra kontrol ettim kapattım. O zaman sorunun kaynağı ne oluyor? 3.7GHz de kullanma şansım yok mu kapanmadan?
Hayır manuel ile overclock yapabilirsiniz fakat o butona bağlı programın değerleri yanlış belirlenmiş.

Hayır manuel ile overclock yapabilirsiniz fakat o butona bağlı programın değerleri yanlış belirlenmiş.
Sorunum çözülmemiş bu arada. Bugün sistem boştayken yine yaşadım kapanma sorununu yine Olay-41 Kernel Power. Teknobiyotiğe yazdım, ilgili ürünü göndermemi istiyorlar ama ben sorunun neyden kaynaklandığını daha bulamadım. Bu şekilde yazdım onlara da, umarım yardımcı olurlar.

Sorunum çözülmemiş bu arada. Bugün sistem boştayken yine yaşadım kapanma sorununu yine Olay-41 Kernel Power. Teknobiyotiğe yazdım, ilgili ürünü göndermemi istiyorlar ama ben sorunun neyden kaynaklandığını daha bulamadım. Bu şekilde yazdım onlara da, umarım yardımcı olurlar.
Siz sistemi komple ordan aldı iseniz direk tüm sistemi geri onları gönderin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı