Hocam ben laptop kullanıyorum, normal kullanımda veya oyunlarda bir sıkıntı yok fakat olay günlüğünde fark ettim kernel power 41'i. Endişelenmeli miyim? Bu hibernate moddan çıkardığımda oluyor genelde. Kendi kendine girdiği uyku modu yani.
Buradaki "hazırda beklet" sekmesi bende seçili değildi, sebep bu olabilir mi? Tam işlevini bilmiyorum hibernate modda bu sorunu yaşayanlar olduğu için bu isme göre bu konuyu buldum.
Bu Kernel 41 Microsoft konusundaki İngilizce yönergelerden yola çıkarak sorunun SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION olduğunu anladım. (emin değilim) Hesap makinesindeki onaltılık kod buraya yönlendirdi. İlginçtir ki hiç mavi ekranla karşılaşmadım.
The SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION bug check has a value of 0x0000003B. This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code.
docs.microsoft.com
Bir de ekstra bir sorum olacak USB slotlarının çok sert olması normal mi
Ekstra olarak Chipset sürücülerini kurunca fan sesi bir tık arttı gibi.
Fan sesi normalmiş ben yanlış algılamışım. Bu hatayı gün içerisinde iki farklı zamanda almışım ve hatırladığım kadarıyla yazan saatlerde bilgisayar uyku modundaydı onu da ekleyeyim. Windows düzgün kapatılamadı tarzı bir açıklama var altında.