- Makaleler
- 10
Herkes yorum yapabilir istemiyorsanız gizlilik ayarlarınızı değiştirin, burada bu kullanıcıyı ifşa etmek saçma.
Yaptığı yorumlar ağır ama.
Herkes yorum yapabilir istemiyorsanız gizlilik ayarlarınızı değiştirin, burada bu kullanıcıyı ifşa etmek saçma.
Aklını başına alması gerekiyor eğer yapılmasaydı devam edecekti.Herkes yorum yapabilir istemiyorsanız gizlilik ayarlarınızı değiştirin , burada bu kullanıcıyı ifşa etmek saçma.
Aklını başına alması gerekiyor eğer yapılmasaydı devam edecekti.
Ki halen devam edecek hesap kapanana kadar durmak yok.
İnsanlar zaten günlük hayatında zor zamanlar geçiriyor güzel vakit geçirmek için kendisini internet ortamına veriyor orada ise böyle insanlar çıkıyor ne yapalım yani kurtuluş yok.Engellesin? Her yorumu burada belirtmeyecek heralde?
Steam'de "olduramadım" nickli bir arkadaş var, bu forumdan birisi olduğu kesin sürekli ben, @Mithat Berhan ve de @Sylveon'ın profiline saçma sapan yorumlar atıyor, buna küfürlü yorumlar da dahil. Kim olduğunu bilmiyoruz, baktım Technopat Steam grubunda üyeymiş, demek ki buradan birisi. Zaten belli ki bizi de tanıyor ki yorum yazıyor.
Yalnız yorumları attığında silip engellemiştim, bu yüzden yorumlar gitti. Bu arkadaş belli ki kendini çok zeki zannedip bizimle dalga geçtiğini falan düşünüyor.
![]()
Steam Community :: Son 2 haftada 0.1 saat
steamcommunity.com
Ben yorumları silmiştim ama @Sylveon'da bir tanesi duruyor:
Eki Görüntüle 589553
Bu da Berhan'ın profiline attığı yorum: (Not: Birçok yorum atmıştı saçma sapan, hepsini sildikten sonra böyle bir yorum atmış)
Eki Görüntüle 589556
Dediğim gibi benim profilime de birçok saçma sapan yorum yapmıştı, kimsin falan yazdım ve dalga geçmeye başladı. Eğer bir yerde bu yorumların kaydı duruyorsa hemen kanıt olarak da sunabilirim benim profiline attıklarını da.
Bu arkadaş kim, bir ortaya çıkarsa seviniriz.
Not: Konudan sonra arkadaş nickini değiştirmiş.
Aslında bir bota benziyor engelleyin ve Steam'de hesabınız yalnızca arkadaşlar yapın.
Bot olmaması lazım, bir arkadaşımı daha rahatsız etmiş kendisi.Aslında bir bota benziyor engelleyin ve Steam'de hesabınız yalnızca arkadaşlar yapın.
Hımm... Konuyu anlık olarak takip ediyor demek ki. Steam kullanmadığım için çok bilgim yok ama.Tekrardan nasıl bulabiliriz profilini? İlk ID değiştirdiğinde yorumlardan halletmiştik de şu an yorumları da silip ID değiştirmiş.
Doğru düzgün yorum yapsın o zaman. Birisi beni buradaki adım sebebiyle bulsa, buna benzer bir hadsizlik yapsa şahsen ben de ifşalardım. Herkes aklını başına toplasın, ağzından çıkanı kulağı duysun, saygılı olsun ve haddini bilsin lütfen.Herkes yorum yapabilir istemiyorsanız gizlilik ayarlarınızı değiştirin, burada bu kullanıcıyı ifşa etmek saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.