"OLDURAMADIM" Steam'den Rahatsız Eden Kullanıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslında bir bota benziyor engelleyin ve Steam'de hesabınız yalnızca arkadaşlar yapın.

Aslında bir bota benziyor engelleyin ve Steam'de hesabınız yalnızca arkadaşlar yapın.

Bot olmadığı aşikar. Zira kendi profiline küfürlü mesajlar yazmış ve biz buradan ifşa ettiğimiz zaman profini gizledi, ID değiştirdi ve nickname değiştirdi. Bot olduğunu sanmıyorum.

Asıl gülüp şaşırdığım şey bir kişinin yazılarına bu kadar insanın takılması . Bu tür kişiler her yerde var kafaya takmayacaksın engelleyeceksin bi daha yapamayacak ve arkadaşlarını da uyaracaksın.

Tekrardan nasıl bulabiliriz profilini? İlk ID değiştirdiğinde yorumlardan halletmiştik de şu an yorumları da silip ID değiştirmiş.
Hımm... Konuyu anlık olarak takip ediyor demek ki. Steam kullanmadığım için çok bilgim yok ama.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @M Berker Güngör @MF @Burak Alkan @24099 yetkilileri etiketleyelim.
Onlar bir şey yakalar belki.

Herkes yorum yapabilir istemiyorsanız gizlilik ayarlarınızı değiştirin, burada bu kullanıcıyı ifşa etmek saçma.
Doğru düzgün yorum yapsın o zaman. Birisi beni buradaki adım sebebiyle bulsa, buna benzer bir hadsizlik yapsa şahsen ben de ifşalardım. Herkes aklını başına toplasın, ağzından çıkanı kulağı duysun, saygılı olsun ve haddini bilsin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…