yüzemeyenbalık Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 32 12 Haziran 2020 #71 Çok heyecanlı bir konuydu, uzun uğraşlarım sonucu yorumcuyu buldum.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 12 Haziran 2020 #72 Silinen üye dedi: Çok heyecanlı bir konuydu, uzun uğraşlarım sonucu yorumcuyu buldum. Genişletmek için tıkla... Kim acaba çok merak ettim acaba biraz ipucu verir misiniz?
Silinen üye dedi: Çok heyecanlı bir konuydu, uzun uğraşlarım sonucu yorumcuyu buldum. Genişletmek için tıkla... Kim acaba çok merak ettim acaba biraz ipucu verir misiniz?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Haziran 2020 #73 Silinen üye dedi: Çok heyecanlı bir konuydu, uzun uğraşlarım sonucu yorumcuyu buldum. Genişletmek için tıkla... Kanıtıyla birlikte alabilir miyim?
Silinen üye dedi: Çok heyecanlı bir konuydu, uzun uğraşlarım sonucu yorumcuyu buldum. Genişletmek için tıkla... Kanıtıyla birlikte alabilir miyim?
yüzemeyenbalık Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 32 12 Haziran 2020 #74 Caner Uncu dedi: Kanıtıyla birlikte alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fear mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Haziran 2020 #75 Silinen üye dedi: Fear mı? Genişletmek için tıkla... Bana neden soruyorsun? Bilsem konu açmazdım herhalde değil mi? Cevabını bildiğim bulmaca konusu açmadım.
Silinen üye dedi: Fear mı? Genişletmek için tıkla... Bana neden soruyorsun? Bilsem konu açmazdım herhalde değil mi? Cevabını bildiğim bulmaca konusu açmadım.
Omagah Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #76 Evet bizzat bende alabilir miyim onun yüzünden iftiraya uğradım.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 12 Haziran 2020 #77 Hesap linkini gene kaldırmış yeter ama spam atmak isteyen insanlar atamıyor @Caner Uncu yeniler misiniz linki?
Hesap linkini gene kaldırmış yeter ama spam atmak isteyen insanlar atamıyor @Caner Uncu yeniler misiniz linki?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 12 Haziran 2020 #78 rootz dedi: Bebe grup içerisinde Izoly öneriyor! Genişletmek için tıkla... Harbi ya, bende yorumu görünce şaşırmıştım.
rootz dedi: Bebe grup içerisinde Izoly öneriyor! Genişletmek için tıkla... Harbi ya, bende yorumu görünce şaşırmıştım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Haziran 2020 #79 rootz dedi: Hesap linkini gene kaldırmış yeter ama spam atmak isteyen insanlar atamıyor @Caner Uncu yeniler misiniz linki? Genişletmek için tıkla... Her yerden yorumlarını silmiş, profil ID'sini de değiştirmiş. Bulamadım profilini. Düşünmeden hareket etti ve cezasını da çekiyor şu an, boş verelim.
rootz dedi: Hesap linkini gene kaldırmış yeter ama spam atmak isteyen insanlar atamıyor @Caner Uncu yeniler misiniz linki? Genişletmek için tıkla... Her yerden yorumlarını silmiş, profil ID'sini de değiştirmiş. Bulamadım profilini. Düşünmeden hareket etti ve cezasını da çekiyor şu an, boş verelim.
yüzemeyenbalık Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 32 12 Haziran 2020 #80 Caner Uncu dedi: Bana neden soruyorsun? Bilsem konu açmazdım herhalde değil mi? Cevabını bildiğim bulmaca konusu açmadım. Genişletmek için tıkla... @UBerkın mesajlarından yola çıkarak tahminde bulundum, ayrıca eski bir üye olduğu için ele vermemek istemiş olabilir, onun dışında konu sahibi yani sana karşı tepki veren tek kişi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Caner Uncu dedi: Bana neden soruyorsun? Bilsem konu açmazdım herhalde değil mi? Cevabını bildiğim bulmaca konusu açmadım. Genişletmek için tıkla... @UBerkın mesajlarından yola çıkarak tahminde bulundum, ayrıca eski bir üye olduğu için ele vermemek istemiş olabilir, onun dışında konu sahibi yani sana karşı tepki veren tek kişi.