- Makaleler
- 5
Tetikte kalın hocam.
Saldırmışız da benim haberim yokmuş ben de saldırıyorum.
Tetikte kalın hocam.
Evet, kim olduğunu ben de biliyorum. Maalesef, çok belli ettin. Kızgın atan kişi değil. Burada ve konuyu çok fazla takip eden biri. O da kendini biliyor zaten. Bu arada sorularıma cevap verdin ama yalan söyledin. Technopat'ta ziyaretçiyim dedin ancak üyesin. Çok belli ettin, biraz daha çalış dersine. Ayrıca konu açıldıktan sonra nick değiştirdin ve apar topar Technopat.net Steam grubundan da çıktın. Seni raporlayacağım, gereken yapılır umarım.
Bu kadar merak etmenize gerek yok bence. Önemli bir şey değil. Sizin de bildiğiniz içime doğuyor nedense. Sizin tahmininiz nedir?Bayağı merak ettim takip eden Max 5 kişi var çünkü.
Bu kadar merak etmenize gerek yok bence. Önemli bir şey değil. Sizin de bildiğiniz içime doğuyor nedense. Sizin tahmininiz nedir?
Suçlu kişiyi söylemek ban sebebi olmamalı, sonuçta Steam hesabınız bile olsa sizin özel bir hesabınızı diğer 2 arkadaşla birlikte rahatsız etmiş. Hem de küfürlerle. Söyleyin, bir şey olmaz.Yok, siz değilsiniz. Konudaki biri. Söylerim ama ban yemek istemiyorum bir de insanların açıklarını yüzüne vurmayı pek sevmem. O da biliyor kendini, ben de biliyorum, Allah da biliyor. Kendi günahı. İnsanları rahatsız edip küfür yemek hoşuna gidiyor o kişinin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.