OLED monitör önerisi

Bütçe
30.000TL
AW2725D güzel bir monitör. sRGB modunun soluk olması dışında bir kusuru yok. Aktif fan kullanıyor, sıfır sese sahip bir model arıyorsanız sorun olabilir. Fan sesi konusunda bir şikayet duymadım ama bilgisini geçmiş olayım. MSI da sRGB modu soluk değil, çünkü doğru gamayı kullanıyor. Eğer Novideosrgb gibi yardımcı programları kullanmayacaksanız MSI daha iyi olur. Aynı nesil paneli kullanıyorlar. MSI Amazon güvencesiyle satılıyor. Ebrar bilgisayar ise satış sonrası desteği ve müşteri hizmetleri berbat olan bir firma. Kendileri kara listemde benim. Performansları çok yakın olduğu için ve Amazon güvencesiyle satıldığı için MSI öneririm.
Teşekkürler, seçimimi MSI'dan yana yapacağım.

Bu ikisini önerebilirim. W-Oled veya QD-Oled tercihi size kalmış.

Eğer beklerim dersen 30k civarına xg27aqwmg stoklara arada bir giriyor.
Hocam RX9070XT ve Ryzen 7 9800X3D'li sistemim için OLED bakıyorum. Kamu kampanyası ile Samsung 27" Odyssey OLED G5 18.287,00 TL'ye düşüyor.

Önerdiğiniz LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms OLED Gaming Monitör de itopyada 25.999,00 TL ye düşmüş.

Fiyat bantlarım buralar. Sizce arada yaklaşık 8k vermeye değer mi LG için. Belki ileride daha yaygınlaşırsa OLED teknolojisi ve fiyatlar biraz düşerse aldığım OLED yanına 2. monitor de alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı