Ahmet AA
Hectopat
- Monitör
- ROG Swift OLED PG27AQDM
Soru çok açık dostlar, ben aşağıdaki konuda ki monitörü kullanıyorum ve Reddit dahil dünya çapında bu problem var, heleki Türkiye ürünlerin hepsinde. Neden kimse kalkıpta bu monitörlerde bu sorun var ve çözümü yok demiyor? Neden sadece reklamını yapmak için para alıp ta bunlardan baseden bir babayiğit yok? Bu insanları nasıl bu kadar susturuyorlar?
www.technopat.net
ROG Swift OLED PG27AQDM monitörde G-Sync çalışmıyor açtığım konulardan sorunun detaylarını inceleyebilirsiniz.
Bu videoda da göreceğiniz gibi sadece bu insanlar buna değinmişler.
Başlıkta belirttiğim sorunu yaşamayan kimse var mı çok merak ediyorum, henüz 22 kişiye ulaştım ve hepsinde aynı sorun var. G-Sync çalışmıyor ve bu monitörlere +45k nakit ödüyoruz yazık günah.
Bir monitöre sonradan G-Sync özelliği gelme ihtimali var mı?
ROG Swift OLED PG27AQDM kullanıcısıyım, Gördüğünüz üzere monitörüm G-SYNC uyumlu yazmıyor lakin monitörün sitesinde ve monitörün ayağında bile G-SYNC yapıştırması mevcut. Aynı zamanda ROG Swift OLED PG27AQDM monitörde G-Sync çalışmıyor bu konudaki sorunu yaşıyorum. Aşağıda NVIDIA'nın...
Bu videoda da göreceğiniz gibi sadece bu insanlar buna değinmişler.
Başlıkta belirttiğim sorunu yaşamayan kimse var mı çok merak ediyorum, henüz 22 kişiye ulaştım ve hepsinde aynı sorun var. G-Sync çalışmıyor ve bu monitörlere +45k nakit ödüyoruz yazık günah.
Son düzenleyen: Moderatör: