OLED yanığı 2024'te hala bir sorun mu?

Hocam OLED alıp kullanmaya korkacaksan girme bu işe. Bu endişe yüzünden monitörle yapacağın hiçbir aktiviteden keyif alamazsın.
Bak bunu doğru dedin işte. Oldum olası zaten panik atağım var. Acaba yanacak mı , yandı mı diye diye paranoyak olur gözlerime uyku girmez artık. Ama mağazada canlı kanlı görünce de çok pis aşık oldum. Ne yapsam cidden bilmiyorum.

ASUS'un yeni çıkardığı 4K OLED monitörünü alma düşüncem var fakat şu yanma mevzusu beni bayağı endişelendiriyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Eskisi gibi bu sorunlar devam ediyor mu yoksa çözdüler mi?
Güzel bir IPS monitör iş görür. Bütçe belirtin öneri yapalım. OLED yanar mı diye kurt düşmesin içinize.

ASUS'un yeni çıkardığı 4K OLED monitörünü alma düşüncem var fakat şu yanma mevzusu beni bayağı endişelendiriyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Eskisi gibi bu sorunlar devam ediyor mu yoksa çözdüler mi?
Hayır OLED yanığı eski OLED paneller için geçerliydi.

Hocam ips monitör kullandım zamanında fakat pek tatmin etmedi beni. Bu oled yanığı hala devam ediyorsa ben 1080p TN panelden devam edeyim bir süre.
Hocam IPS monitörler panel tipleri arasında en kalitelisi (OLED vb hariç). 4K OLED monitör almayı düşündüğünüze göre iyi bir bütçeniz var demek. O bütçeye çok güzel monitörler bulabiliriz.

Güzel bir IPS monitör iş görür. Bütçe belirtin öneri yapalım. OLED yanar mı diye kurt düşmesin içinize.
OLED yanığı eskide kaldı, hiç düşünmeden OLED alırdım ben direkt o cam gibi görüntüye kurban.

Hocam IPS monitörler panel tipleri arasında en kalitelisi. 4K OLED monitör almayı düşündüğünüze göre iyi bir bütçeniz var demek. O bütçeye çok güzel monitörler bulabiliriz.
Bu bilgi nereden geldi?

Bak bunu doğru dedin işte. Oldum olası zaten panik atağım var. Acaba yanacak mı , yandı mı diye diye paranoyak olur gözlerime uyku girmez artık. Ama mağazada canlı kanlı görünce de çok pis aşık oldum. Ne yapsam cidden bilmiyorum.
Gereksiz yere kötü düşünmeyin alın gitsin, o problem günümüz OLED'leri için geçerli değil. Eski Samsung OLED veya Huawei OLED ekranlarında görüyorduk.

OLED yanığı eskide kaldı, hiç düşünmeden OLED alırdım ben direkt o cam gibi görüntüye kurban.

Bu bilgi nereden geldi?

Gereksiz yere kötü düşünmeyin alın gitsin, o problem günümüz OLED'leri için geçerli değil. Eski Samsung OLED veya Huawei OLED ekranlarında daha çok görünüyordu.
Umarım dediğiniz gibidir. Şuan daha sıcak bakmaya başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı