Olimp Tribulus alınır mı?

Yer
İstanbul
Demir dikeni ürününün testestorana iyi geldiğini duydum, sizce Olimp 1400₺ verilir mi yoksa Kingsize mı alayım? Bütçem Universal GH Max almaya yetmiyor.

Testestoronum normal mi bilmiyorum, son 6 aydır ereksiyon problemi yaşıyorum, düşmüş olabilir veya psikolojiktir.

Steroid olmadan testo artmaz ancak düşükse normale çektiğini biliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_4121.jpeg
    IMG_4121.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 31
Uzman bir doktora danışmadan kesinlikle bu tür takviyeler kullanılmamalı.
Ayrıca demir Dikeni'nin testosteron seviyesini artırdığına dair kanıtlar sınırlı. En doğal şekilde testosteron hormonunu güç
antrenmanları ve kardiyo egzersizleri yaparak arttırabilirsin. Ayrıca dengeli beslenme, yeterli uyku ve stres de hormonları etkileyen faktörler. Doktora görün bi.

Demir dikeni ürününün testestorana iyi geldiğini duydum, sizce olimp 1400₺ verilir mi yoksa kingsize mı alayım? Bütçem universal gh Max almaya yetmiyor.

Testestoronum normal mi bilmiyorum, son 6 aydır ereksiyon problemi yaşıyorum, düşmüş olabilir veya psikolojiktir.

Steroid olmadan testo artmaz ancak düşükse normale çektiğini biliyorum.

Böyle ürünleri zamanında kullanmış biri olarak bir işe yaramadığını söyleyebilirim. İlk zamanlar libidona ve ereksiyona iyi geliyor denebilir fakat bu sadece ilk kullandığın zamanlar ve testoyla alakasız bir durum ki zamanla buna bağımlı olabilirsin bu olmadan bu sorunları tekrar yaşamaya başlayabilirsin. Teston düşükse normal seviyeye çeker cümlesi kısmen doğru fakat bunu testonu arttırarak değil ufak bir miktar libido ve enerjini arttırarak, hem spor performansına hem de ufak bir miktar özgünenine yaptığı etki ve plesebo sonucu oluyor. Ki bunlarda sadece ilk kullandığın zamanlar aldığın etkiler sonrasında vücudun alışıyor bir işe yaramamaya başlıyor. Bunlar benim araştırma, düşünce ve tecrübelerim. Eğer doğal olarak testo arttırmak istiyorsan D vitamini çinko eksikse alabilirsin testo düşürür eksiklikleri. Magnezyum alabilirsin glisinat formda, kaliteli uyku testo için çok önemli. Balık yemiyorsan Omega 3 alabilirsin. Onun dışında ağırlık kaldırmak ve stresten olabildiğince uzak kalmak yapabileceğin en iyi şeylerdir.

Doktora görünün hocam, eğer testosteronunuz düşükse vitamin değerlerinize vs. bakılır. Düzeltilmeye çalışılır eğer yöntemler işe yaramazsa doktor kontrolünde legal olarak trt tedavisi görürsünüz. Bu şekildeki ürünler çözüm değildir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı