Hardline ZMA ve Tribulus alınır mı?

Tribulusun pazarlama taktiği Testosteron'u arttırdığı yöndedir ancak anabolik dışında bir şekilde arttırmazsınız ondan dolayı tavsiye etmem. ZMA yıllardır araştırılmış, üzerine binlerce akademik makale yazılmış bir takviyedir, ağır antrenman yapıyorsanız kas onarımınızın düşük olduğunu ve uyku durumunuzda bozukluk varsa tavsiye edilebilir
Binlerce makale nerededir? İşe yaradığını gösteren tek çalışma da BALCOM tarafından finanse edilmiştir. BALCOM da ZMA'yı bulan kişinin şirketidir.

Ayrıca ZMA'yı bulan kişinin de natural diye yetiştirdiği sporcularına steroid bastığı gündeme gelmiştir.

Binlerce makale nerededir? İşe yaradığını gösteren tek çalışma da BALCOM tarafından finanse edilmiştir. BALCOM da ZMA'yı bulan kişinin şirketidir.

Ayrıca ZMA'yı bulan kişinin de natural diye yetiştirdiği sporcularına steroid bastığı gündeme gelmiştir.
İşe yaramasıyla çöp olması 2 farklı konu. Balcomun yayınladığı makale testosteronu arttırdığı yöndeki olumlama. Zaten zmayı kullanan anabolik kişileri natural olarak yayınlama sebebi oydu. Serkan beyin videosunu eksik izlemişsiniz. Zma yapıtaşı olarak çinko ve magnezyum içeriyor, günlük gereken mgları rahatlıkca alabilirsiniz. Ancak her vitamin gibi sizi süperman yapmaz. Günlük ihtiyacınız olanı tamamlayıp, kas ağrılarınızı onarmanıza ve uyku kalitenizin artmasına 'fayda sağlar' direkt olarak hiç bir vitamin hiç bir şeye etki edemez. Makaleler için; google.com

İşe yaramasıyla çöp olması 2 farklı konu. Balcomun yayınladığı makale testosteronu arttırdığı yöndeki olumlama. Zaten zmayı kullanan anabolik kişileri natural olarak yayınlama sebebi oydu. Serkan beyin videosunu eksik izlemişsiniz. Zma yapıtaşı olarak çinko ve magnezyum içeriyor, günlük gereken mgları rahatlıkca alabilirsiniz. Ancak her vitamin gibi sizi süperman yapmaz. Günlük ihtiyacınız olanı tamamlayıp, kas ağrılarınızı onarmanıza ve uyku kalitenizin artmasına 'fayda sağlar' direkt olarak hiç bir vitamin hiç bir şeye etki edemez. Makaleler için; google.com
Allah razı olsun makaleleri sayenizde çok kolay buldum :D

Sonuç olarak ZMA'yı bulan kişi insanlara para veriyor iyi göstersin diye, daha ortaya çıkmamış el altından kaç para vermiştir kimlere. Dürüst birisi değil, bulduğu şeye de güvenmem.

Bu arada ben de ZMA kullanıyorum, daha da içmedim duruyor kenarda. Arkadaşın dediği gibi ayrı ayrı almak daha iyi, gramaj olarak daha mantıklı.

Link verir misin?

20 gün önce 1 alana 1 bedava kampanyası vardı magnezyum bedavaya gelmişti toplamda 200TL vermiştim.

Bu firmadan protein vs almadım bazı konular açılmıştı ancak natures ürünleri migrostada mevcut o yüzden nerde ucuzsa oradan alayım mantığı yapıp almıştım.

Kapsüllerim bitince kingsize düşünüyorum ama ne kadar iyi bilmiyorum pre workout ürününü beast mode denedim şaşe 20 dakikada etkisi bitti kahveyle tükettim, sodayla yinede o kaşıntı ve enerji uzun sürmedi hiq diyorlar veya direkt sitrülin malat alıp 6-7 gram kullanmak gerek.

Bakalım hocam detaylı bilgi verirseniz.
PAZARTESİ

Chest Press 4x6-8

İncline Dumbell Press 4x6-8

Cable Cross 3x12-15

Dumbell Shoulder Press 4x8-10

Lateral Raise 4x12-15

Skull Crusher 2x8-10

Triceps Pushdown 2x8-10

SALI

Lat Pulldown 4x8-10

T-Bar Row 3x8-10

Machine Row 4x8-10

Rope Pullover 3x12-15

Rear Delt Fly 3x12-15

Barbell Curl 2x8-10

İncline Dumbell Curl 2x8-10

Hammer Curl 2x8-10

ÇARŞAMBA

Squat 4x8-10

Leg Extension 4x8-10

Leg Curl 4x12-15

Calf Raise 4x15-20

CUMA

Chest Press 4x6-8

Cable Cross 3x12-15

Lateral Raise 4x12-15

Skull Crusher 2x8-10

Triceps Pushdown 2x8-10

CUMARTESİ

Lat Pulldown 4x8-10

T-Bar Row 4x8-10

Rear Delt Fly 3x12-15

Romanian Deadlift 4x8-10

Hammer Curl 2x8-10

Leg Press 4x8-10

Calf Raise 4x15-20

Hocam set sayıları vs. iyi mi?

PAZARTESİ

Chest Press 4x6-8

İncline Dumbell Press 4x6-8

Cable Cross 3x12-15

Lateral Raise 4x12-15

Skull Crusher 2x8-10

Triceps Pushdown 2x8-10

SALI

Lat Pulldown 4x8-10

T-Bar Row 3x8-10

Machine Row 4x8-10

Rope Pullover 3x12-15

Rear Delt Fly 3x12-15

Barbell Curl 2x8-10

Hammer Curl 2x8-10

ÇARŞAMBA

Squat 4x8-10

Leg Extension 4x8-10

Leg Curl 4x12-15

Calf Raise 4x15-20

CUMA

Chest Press 4x6-8

Cable Cross 3x12-15

Lateral Raise 4x12-15

Skull Crusher 2x8-10

Triceps Pushdown 2x8-10

CUMARTESİ

Lat Pulldown 4x8-10

T-Bar Row 4x8-10

Rear Delt Fly 3x12-15

Romanian Deadlift 4x8-10

Hammer Curl 2x8-10

Leg Press 4x8-10

Calf Raise 4x15-20

Hocam set sayıları vs. iyi mi?
Anca bakabildim hocam, set sayıları ve tekrarlar cok değişken. Özel bir sebebiniz yoksa definasyon, bulk veya eksik çalışma gibi tercih etmeyin. 12 tekrar yapabileceğiniz hareketi 8 tekrar yapabileceğiniz ağırlığa cıkartın, o ağırlıkta 12 tekrara cıkınca tekrar ağırlık arttırın. Ortalama olarak 3x8, 3x10 tavsiye ederim. Program güzel ppl, güzel hazırlanmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı