Olmayan altyapı portuna ne yapılabilir?

mucoreyiz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Herkese eve internet çekmeye çalıştığımızda bize port olmadığı için cekilmedigini söylediler. Bununla ilgili dilekçe verdik ama uzun süredir cevap yok. Şikayet mail yolluyorum ama bakan yok. Bu süreci hızlandırmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Altyapı zaten Türk Telekom da ev internetini de Türk Telekom'dan yaptık ön başvuru olarak duruyor pahalı ama süreci hızlandırmak için aldık.

Kuzenim yeni taşındığı zaman başvuru yapmıştı 1 hafta içerisinde aradılar kendisini çabuk çözülmüştü şu durumda başka yapılabilecek bir şey var mı bilemiyorum.

Kuzenim yeni taşındığı zaman başvuru yapmıştı 1 hafta içerisinde aradılar kendisini çabuk çözülmüştü şu durumda başka yapılabilecek bir şey var mı bilemiyorum.
Hocam herkese farklı mı davranıyorlar:D biz nerdeyse 2 aydır yazıyoruz yüzümüze bakmıyorlar.

Hocam konumdan ve personellerden kaynaklanabiliyor böyle şeyler. Yerleşimi yeni olan bir konum ise olabiliyor maalesef.
İstanbul Sultanbeyli burası baya işlek bir yer ama neden böyle bilmiyorum üst komşumuz da türk telekom ev interneti kullanıyor.

Bakır altyapıdan internet hizmeti (yani VDSL) alıyorsanız ve size "boş port yok!" bilgisi veriliyorsa bu maalesef doğrudur. Aslında boş port birkaç tane de olsa vardır ama bunlar arızalanan portları değiştirmede ya da çoook torpilli birilerine tahsis edilmek için vardır.

Maalesef sıraya girip bölgenizdeki daha doğrusu size hizmet veren saha dolabındaki bir portun boşalmasını (abonenin o adresten ayrılması ya da VDSL aboneliğini iptal etmesini) bekleyeceksiniz.

Bakır altyapıdan internet hizmeti (yani VDSL) alıyorsanız ve size "boş port yok!" bilgisi veriliyorsa bu maalesef doğrudur. Aslında boş port birkaç tane de olsa vardır ama bunlar arızalanan portları değiştirmede ya da çoook torpilli birilerine tahsis edilmek için vardır.

Maalesef sıraya girip bölgenizdeki daha doğrusu size hizmet veren saha dolabındaki bir portun boşalmasını (abonenin o adresten ayrılması ya da VDSL aboneliğini iptal etmesini) bekleyeceksiniz.
Türk Telekom müdürlüğüne sorduk yokmuş boş port, port başvurusu yaptık dilekçe verdik birçok yere bakacaklarmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı