Bir kere geldiğin dünyayı bu kadar boş geçirmekte kararlı gibi bir halin var. Kaderini kabullenmişsin.
Aynen öyle, hayatı yaşamaya bakın gerekirse her şeyle taş geçin. Şuan ben spora gitmiyorum ilerid başlayacağım ancak şu an başıma gelenleri tek motive yeteneğim her şeyle taş geçmek. Hiç kimseyi ciddiye almıyorum.Bir kere geldiğin dünyayı bu kadar boş geçirmekte kararlı gibi bir halin var. Kaderini kabullenmişsin.
Kısaca anlatmam gerekirse çirkin, fakir, konuşma becerisi sıfır olan bir yaratığım. Hiç sevgilim olmadı, hiç arkadaşım da olmadı, hiç güçlü bir bilgisayarım da olmadı. İnsanlar benden nefret ediyorlar ve dışlıyorlar. Küçükken her gün okulda hep dalga geçilir, dayak yer ve evde bir de babamdan dayak yerdim. Aslında hiç yaşamak istemiyorum ama belki bir üniversite kazanırım ki üniversite hayatım olmaz çünkü ne sevgilim olacak ne de arkadaşım olacak, insanlar yine benden nefret edecek, mezun olduktan sonra işe girer ve görücü usülü mecburen çirkin ve istemediğim bir kızla evlenip, güçlü bir bilgisayar alıp, her gün içki içerek ölmeyi beklerim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Çünkü çabalamama rağmen hiç bir şey değişmiyor, her geçen gün aynı ve kötüye gidiyor. Enerjim kalmadı.Bir kere geldiğin dünyayı bu kadar boş geçirmekte kararlı gibi bir halin var. Kaderini kabullenmişsin.
Çünkü çabalamama rağmen hiçbir şey değişmiyor, her geçen gün aynı ve kötüye gidiyor. Enerjim kalmadı.
Demek ki daha fazla çabalaman gerekiyor. Çabalamak hiçbir zaman bitmeyecek ki. Çok yakışıklıysan bunu korumak için çabalayacaksın, çok kaslıysan bunu korumak için çabalayacaksın. Çok paran varsa daha fazlasını kazanmak için çabalayacaksın. Bu dünyaya çabalamak için geldik.Çünkü çabalamama rağmen hiç bir şey değişmiyor, her geçen gün aynı ve kötüye gidiyor. Enerjim kalmadı.
Artık kas yapmakla uğraşmak istemiyorum, onun yerine kaliteli bir eğitim ve iş sahibi olmaya çalışıyorum.Demek ki daha fazla çabalaman gerekiyor. Çabalamak hiçbir zaman bitmeyecek ki. Çok yakışıklıysan bunu korumak için çabalayacaksın, çok kaslıysan bunu korumak için çabalayacaksın. Çok paran varsa daha fazlasını kazanmak için çabalayacaksın. Bu dünyaya çabalamak için geldik.
Dediğim gibi, eğitim ve para kazanmaya odaklanacağım.Ölmek üzere olan umudunu yeniden canlandırmak için yapabileceğin bir şey elbet vardır. Gerçekten o bataklıktan kurtulmak istiyorsan. Bir şeyleri başardığını hissetmek istiyorsan. Yoğunlaşman ve uğraşman gereken şeyleri dikkatli seçmelisin. Leş gibi depresyon kokuyorsun. Kendine gelmelisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.