Vallahi ben Linux'tan oynuyorum butun oyunlarimi.@gen2 Şimdi sen böyle söyleyince kendimi kötü hissettim. Pop!_OS'ya da Manjaro kurup oynasam daha iyi olacak gibi...
Flash'a ISO'yu atıp bilgisayarı Flash'tan boot edeceksiniz; karşınıza örnek olarak şu resim çıkacak.
Eki Görüntüle 1261096
Buradan attığınız ISO'yu seçip devam edeceksiniz.
Arkadaş Linux kullanmakta, Rufus sadece Win32 destekliyor.
Yaratmaz, Ventoy'u boot ettiğinizde karşınıza sadece ISO çıkacak, eğer başka dosyalar çıkarsa ISO'yu seçeceksiniz.Kullanması kolay da ben bu 1.Partition başka dosyalarımı atsam sorun yaratır mı? Mesela Windows, Manjaro ve okul dosyalarım.
Kullandığı sistem Windows 10 gözüküyor. Ondan öyle dedim galiba eklenti kullanıyor.Arkadaş Linux kullanmakta
Kullandığı sistem Windows 10 gözüküyor. Ondan öyle dedim galiba eklenti kullanıyor.
@277726 benim tarzımda biraz senin gibi. Benim de var bir hayalim tamamen açık kaynak sistem kurup siber güvenliğe girme gibiŞu an o yolda ilerliyorum Batch Script öğreniyorum. Yolun açık olsun.
ISO'lari ISO modunda yazdirirsan zaten otomatikman yer acilmis olmasi lazim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.