Bugün yeni laptop elime ulaştı Omen 15 DH0017NT.
Windows 10 kurup sürücüleri güncelleştirdikten sonra BIOS yükseltmesi varmış. HP'nin kendi sitesinden indirdim bilgisayar yaptıktan sonra kapandı geri açmaya çalıştığım zaman ekrana BIOS "corruption has been detected" yazısı geldi kapanıp tekrar açıldı, ekran simsiyah.
Bugün yeni laptop elime ulaştı Omen 15 DH0017NT.
Windows 10 kurup sürücüleri güncelleştirdikten sonra BIOS yükseltmesi varmış. HP'nin kendi sitesinden indirdim bilgisayar yaptıktan sonra kapandı geri açmaya çalıştığım zaman ekrana BIOS "corruption has been detected" yazısı geldi kapanıp tekrar açıldı, ekran simsiyah.
Ben de 2 saat boyunca denedim ve sürekli yeniden başladı.Düzelme olmayınca da garantiye götürdüm korkum anakarta zarar verme olasılığı.Umarım basit bir sorundur.
Ben de 2 saat boyunca denedim ve sürekli yeniden başladı. Düzelme olmayınca da garantiye götürdüm korkum anakarta zarar verme olasılığı. Umarım basit bir sorundur.
Ben de 2 saat boyunca denedim ve sürekli yeniden başladı. Düzelme olmayınca da garantiye götürdüm korkum anakarta zarar verme olasılığı. Umarım basit bir sorundur.
Kardeşim ben aldığım yere gittim oranın müdürü de oradaydı gittiğim zaman bana dedi size cihaz kurulmadan verildiği için hata bizde özür dileriz dediler. BIOS çökmüş yeni PC vermişlerdi 2 sene oldu üstünden.