Çözüldü Omen 15 DH0017NT BIOS "corruption has been detected" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Poyraz_Karayel

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yeni laptop elime ulaştı Omen 15 DH0017NT.
Windows 10 kurup sürücüleri güncelleştirdikten sonra BIOS yükseltmesi varmış. HP'nin kendi sitesinden indirdim bilgisayar yaptıktan sonra kapandı geri açmaya çalıştığım zaman ekrana BIOS "corruption has been detected" yazısı geldi kapanıp tekrar açıldı, ekran simsiyah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows üzerinden BIOS mu yüklediniz? BIOS yükleme işlemi başarısız olmuş. Servise götürmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok sanırım.
Bugün yeni laptop elime ulaştı Omen 15 DH0017NT.
Windows 10 kurup sürücüleri güncelleştirdikten sonra BIOS yükseltmesi varmış. HP'nin kendi sitesinden indirdim bilgisayar yaptıktan sonra kapandı geri açmaya çalıştığım zaman ekrana BIOS "corruption has been detected" yazısı geldi kapanıp tekrar açıldı, ekran simsiyah.

bu sorunu nasıl çözdünüz ? aynı durum başıma geldi

Self recovery yapabilen sistemler bunlar. Kendim kullandığım HP Pavilion Gaming 15 modeli yapmıştı kendisini kurtardı birkaç tane restarttan sonra.

Self recovery yapabilen sistemler bunlar. Kendim kullandığım HP Pavilion Gaming 15 modeli yapmıştı kendisini kurtardı birkaç tane restarttan sonra.
Ben de 2 saat boyunca denedim ve sürekli yeniden başladı.Düzelme olmayınca da garantiye götürdüm korkum anakarta zarar verme olasılığı.Umarım basit bir sorundur.

Ben de 2 saat boyunca denedim ve sürekli yeniden başladı. Düzelme olmayınca da garantiye götürdüm korkum anakarta zarar verme olasılığı. Umarım basit bir sorundur.

Anakarta zarar verme durumu yok. Sadece yanlış yazılım.

Ben de 2 saat boyunca denedim ve sürekli yeniden başladı. Düzelme olmayınca da garantiye götürdüm korkum anakarta zarar verme olasılığı. Umarım basit bir sorundur.

Kardeşim ben aldığım yere gittim oranın müdürü de oradaydı gittiğim zaman bana dedi size cihaz kurulmadan verildiği için hata bizde özür dileriz dediler. BIOS çökmüş yeni PC vermişlerdi 2 sene oldu üstünden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı