Omen 17 4060 vs 4070

lastarchitect

Hectopat
Merhaba.

Bütçem maksimum 50k ve bu sefer almışken büyük ekran ve 4000 seri ekran kartı düşünüyorum. Aşağıda linklerini bırakacağım iki Omen cihaz arasında kaldım. 4060 ile 4070 arasında 5K fiyat farkı mevcut. Fakat forumda bir beyefendi 2K ekran için 4060'ı uzun vadede önermiyorum gibi bir yorum yapmıştı, tabii dizüstü için mi söylemişti hatırlamıyorum. Benim işimi 4060'da görür fakat eğer uzun vadede daha sağlıklı olur 5K fiyat farkına mutlaka değer diyorsanız o şekilde değerlendireceğim. Bu fiyat bantlarında 2K, IPS ve büyük ekranlı önerebileceğiniz başka kaliteli cihazlar varsa da tabii ki incelemek isterim.

Değerli yorumlarınız doğrultusunda seçim öncesi fiyatlar değişmeden bugün karar verip hemen sipariş vermeyi düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Link 1: Hepsiburada
Link 2: Hepsiburada

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ekranı olduğu için bence bayağı iyi o fiyatlara Excalibur var 2K ama o da alınmaz.

Haklısınız. Aslında Omen bu yeni serilerde gayet iyi. Özellikle benim gibi sade/şık arayana biçilmiş kaftan. Fakat diğer markalarda da fiziki kalite algısı yüksek Omen'e göre sanırım. Gerçi bir çok kişi kasa hissiyatını çok beğendiğinden de bahsetmiş tabii bilmiyorum.

4070 ile 4060 arasında %10-15 var yok, VRAM 2'sinde de sıkıntı 2K'da. 4080 kovalamaya çalışın bence.

Hocam profesyonel oyuncu değilim, maksimum CS-GO ve Hitman benzeri oyunlar. Genel olarak işlerim için render amacıyla kullanacağım. VRAM konusunda pek bilgili değilim mazur görün. Sizce benim için bir problem olur mu bu cihazda 4060 veya 4070 ? Biraz daha aydınlatırsanız çok sevinirim.

32 bellekle tadından yenmez. Ben de dizüstü arayışındayım benim bile aklım çelindi beğendim makineyi.

Bence acele edin hocam. Bu fiyatlara uygun diyoruz fakat aslında HP'de daha uygun ancak stok olmadığı için böyle mecburen..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı