RTX 4070 105W vs RTX 4060 140W

6 kere neden servise gitti ki? Bu model orta sınıf bir monster. Abra bile değil. Cidden bu kadar mı dandik yaptılar?

Ekran boyu biraz küçülecek ama parça kalitesi artacak.

6 kere neden servise gitti ki? Bu model orta sınıf bir monster. Abra bile değil. Cidden bu kadar mı dandik yaptılar?

Ekran boyu biraz küçülecek ama parça kalitesi artacak.
Hocam şöyle atayım. Buna ek olarak 5. Seferde bu yazılı sorun çözüldü ama bu sefer de rtx3070 boşta tam güçte oyunlarda 210 MHz sabitlendiği için bütün oyunlarda 10-15 fps alıyordum. (Stray vs...)

Hocam şöyle atayım. Buna ek olarak 5. Seferde bu yazılı sorun çözüldü ama bu sefer de RTX 3070 boşta tam güçte oyunlarda 210 MHz sabitlendiği için bütün oyunlarda 10-15 FPS alıyordum. (Stray vs...)

Bu arada bu şikayet eski hocam. PC 14 Ocaktan bu yana servise gidip geliyor. Hala elimde PC yoktur.

Dosya Ekleri

• 20250410_180217.jpg
    20250410_180217.jpg
    361,9 KB · Görüntüleme: 21
Hocam şöyle atayım. Buna ek olarak 5. Seferde bu yazılı sorun çözüldü ama bu sefer de RTX 3070 boşta tam güçte oyunlarda 210 MHz sabitlendiği için bütün oyunlarda 10-15 FPS alıyordum. (Stray vs...)

Bu arada bu şikayet eski hocam. PC 14 Ocaktan bu yana servise gidip geliyor. Hala elimde PC yoktur.

Vay be Monster. Çok ilgili bir firma cidden! Türk malı Türk!

Bir daha ASUS, Acer, MSI, HP gibi markaları tercih edin hocam. Lenovo Çin malı olduğu için çok içim gitmiyor ama Legion da alınabilir.

Vay be Monster. Çok ilgili bir firma cidden! Türk malı Türk!

Bir daha ASUS, Acer, MSI, HP gibi markaları tercih edin hocam. Lenovo Çin malı olduğu için çok içim gitmiyor ama Legion da alınabilir.
Valla hocam benim ilk bilgisayarımda monster markaydı. Satana kadar sorunsuzca kullandım 7-8 yıl önce.Hep içimde bir monster hayali kaldı. Dayanamayıp bu pc yi aldım.😅🙂 Tüm aksesuarları ile beraber.(Mouse, mekanik klavye vs vs.) Ama şimdi açıklası korkuyorum. Haklısınız. Yorumlarınız ve yardımınız için teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı