Omen 17 4060 vs 4070

Hocam profesyonel oyuncu değilim, maksimum CS:GO ve Hitman benzeri oyunlar. Genel olarak işlerim için render amacıyla kullanacağım. VRAM konusunda pek bilgili değilim mazur görün. Sizce benim için bir problem olur mu bu cihazda 4060 veya 4070? Biraz daha aydınlatırsanız çok sevinirim.

Bence acele edin hocam. Bu fiyatlara uygun diyoruz fakat aslında HP'de daha uygun ancak stok olmadığı için böyle mecburen.

Bu oyunlarda sorun olmaz ama AAA oyunlara gelince sorun olur, zatren elinizde HP Victus 3060 var galiba niye değiştiriyorsunuz? Bu oyunlarda pek fark yaratmaz.

Bence acele edin hocam. Bu fiyatlara uygun diyoruz fakat aslında HP'de daha uygun ancak stok olmadığı için böyle mecburen..

Elimde şu anlık bütçe yok maalesef ya. Ben daha çok ROG Flow düşünüyorum, bunlar büyük cihazlar benim için. Fakat fiyatın uygunluğu yine de bir göz kırptı. :D

Bu oyunlarda sorun olmaz ama AAA oyunlara gelince sorun olur, zatren elinizde HP Victus 3060 var galiba niye değiştiriyorsunuz? Bu oyunlarda pek fark yaratmaz.

Anladım hocam. Söylediğim gibi oyunlar için değilde mimari render işlerim için alıyorum. Almışken neden 4000'li seri almayayım diye bu şekilde karar aldım.

Anladım hocam. Söylediğim gibi oyunlar için değil de mimari render işlerim için alıyorum. Almışken neden 4000'li seri almayayım diye bu şekilde karar aldım.

Hala elinizde ise değiştirmeyin, 5000 falan bekleyin. 4000 (laptop)serisi zaten kas gücü olarak facia gibi, DLSS 3 falan etki etmiyorsa fark yaşamazsınız pek.

Elimde şu anlık bütçe yok maalesef ya. Ben daha çok ROG Flow düşünüyorum, bunlar büyük cihazlar benim için. Fakat fiyatın uygunluğu yine de bir göz kırptı. :D

4060 bana yetecekken beni 4070'e itiyorsunuz hocam aklımı karıştırmayın 😅 Latife ediyorum tabii, alayım gitsin mi 4070'i yoksa. 5K farka ne diyorsunuz 😊

Hala elinizde ise değiştirmeyin, 5000 falan bekleyin. 4000 (laptop)serisi zaten kas gücü olarak facia gibi, DLSS 3 falan etki etmiyorsa fark yaşamazsınız pek.

Hocam depremzedeyiz, ofislerimiz yıkıldı haliyle şuan için düzenli bir gelirim yok diyebilirim. Bugün işim için mecburen bütçe ayırabiliyorken almak mantıklı diye düşünüyorum. Sonra almadığımız herşey yarın bambaşka fiyatlarla karşımıza çıkıyor.. Sizce ?

4060 ile 4070 arasında pek değecek fark yok. 50.000 bütçe içinde aceleniz yoksa 4080 beklenebilir. Beklemez istemezseniz bütçe varken 4070 almanız daha iyi olur.

Yorumunuz için teşekkür ederim, bu ikisi arasında fiyat/performans olan 4070 model sanırım. Ona yöneleceğim gibi duruyor.

Bütçe varken 4070 almak yine de daha mantıklı olur. Eğer bütçe 45.000 olsa zorlayıp 4070 alın demezdim.

Yorumunuz için teşekkür ederim, bu ikisi arasında fiyat/performans olan 4070 model sanırım. Ona yöneleceğim gibi duruyor.

Aslında değil, 4070 3070 Ti (Mobile 150W) güçsüz, kartın kendisi F/P olmaktan çok uzak, 4080 yakalarsanız 50-55'e çok güzel olur, yoksa mevcut laptopta geçilmez bunlara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı