Omen by HP laptop 17-CM2002NT laptopa format atarken disk gözükmüyor

@Einstein

Hocam evet CMD'yi açıp dediği şekilde yaptım. Zaten onu yapmadan önce o tiki kaldırsam bile hiçbir şey çıkmıyordu dediğiniz şey sayesinde bu 5'li çıkmaya başladı.

Tamamdır o 5 sürücüyü yükleyin bakalım.

Hepsini yükleyin.
Birini seçerek devam edebiliyorum. İlkini seçtim şu an.

Tamamdır o 5 sürücüyü yükleyin bakalım.

Hocam en üsttekini seçip devam ettim ve şu anda kullanılabilir bir halde sürücüleri yüklüyorum. Diğerleri hakkında bir bilgim yok ve neden bu bilgisayar donanımlarıyla uyumlu olmayan seçenekleri göster seçeneğinde yer aldıklarını bilmiyorum fakat şu anlık bir sıkıntı yok. Bunu okuyan herhangi bir insan için eğer bir sıkıntı yaşarsam güncelleyeceğim burayı fakat bu adımları takip ederek şu anlık çözüme kavuşturdum. Teşekkürler @Einstein.

Son düzenleme:
Birini seçerek devam edebiliyorum. İlkini seçtim şu an.

Hocam en üsttekini seçip devam ettim ve şu anda kullanılabilir bir halde sürücüleri yüklüyorum. Diğerleri hakkında bir bilgim yok ve neden bu bilgisayar donanımlarıyla uyumlu olmayan seçenekleri göster seçeneğinde yer aldıklarını bilmiyorum fakat şu anlık bir sıkıntı yok. Bunu okuyan herhangi bir insan için eğer bir sıkıntı yaşarsam güncelleyeceğim burayı fakat bu adımları takip ederek şu anlık çözüme kavuşturdum. Teşekkürler @Einstein.

Rica ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı