Omen Gaming laptop alınır mı?

Bütçe
16500
Yayın videolarda istediğim performansı verir mi bir de ASUS'un kendi sitesinde falan sanırsam o laptop için 300Hz yazıyormuş bir tek Hepsiburada'da 144Hz yazıyormuş bu doğrumudur.
Bu model 300Hz değil.
Sorunuza cevap vereyim. Omen model Laptop'lar alınmaz. Rakiplerine göre daha çok ısınıyor, forumda konularda var bunun hakkında. O paraya attığım Acer Laptop'ı alırdım direkt. 1000TL cebimde kalırdı.

Bu model 300Hz değil.
Sorunuza cevap vereyim. Omen model Laptop'lar alınmaz. Rakiplerine göre daha çok ısınıyor, forumda konularda var bunun hakkında. O paraya attığım Acer Laptop'ı alırdım direkt. 1000TL cebimde kalırdı.

Peki Acer işimi görmem de yeterli olur mu akıcı bir şekilde video kaydı alabilir miyim?

Peki Acer işimi görmem de yeterli olur mu akıcı bir şekilde video kaydı alabilir miyim?

Font'u düzeltemedim, kusura bakmayın.

Ryzen 7 5800H ve 16GB RAM bulunuyor üstelik 1TB SSD mevcut bilgisayarda. Üstüne üstlük 3070 var. Akıcı bir şekilde kayıt alamamanız için bir neden göremiyorum. İsterseniz Laptop'ın model kodunu Google'da aratıp incelemelere ve testlere göz atın daha sonra karar verirsiniz. Bence süper bir Laptop.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı