OmeTV'de hiçbir şey yapmadığım halde ban yedim

Birak iciyorm

Hectopat
Katılım
29 Eylül 2020
Mesajlar
116
Selamlar. Bugün ilk defa OmeTV'ye girecektim. (Daha önce siteye girdim ama hata verdiği için hiçbir konuşmaya girememiştim.) Ancak fotoğraftaki gibi bir uyarıyla karşılaştım. Şaka mı bu? Fotoğrafta, +18 görüntü vardı. Ancak ben daha önce Omegle'ye bile girmedim nasıl olur bu? Bir başkası mı girdi hiçbir şey anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafı moderatör kaldırmış galiba. "Omegle'ye bile girmedim." diyorsunuz ama "Daha önce siteye girdim ama hata verdiği için hiçbir konuşmaya girememiştim." diyorsunuz. Kameraya bir şeyler gösterdiyseniz konuşmasanız bile banlanmışsınızdır. İyi ki de banlanmışsınız. OmeTV fantezisi mi çıktı şimdi de ortaya?
 
Fotoğrafı moderatör kaldırmış galiba. "omegle'ye bile girmedim." diyorsunuz ama "daha önce siteye girdim ama hata verdiği için hiçbir konuşmaya girememiştim." diyorsunuz. Kameraya bir şeyler gösterdiyseniz konuşmasanız bile banlanmışsınızdır. İyi ki de banlanmışsınız. Ometv fantezisi mi çıktı şimdi de ortaya?

Ne alakası var? Ben siteye fake Webcam için girmiştim.
 
Bana da aynısı oldu ome.tv daha önce girmiştim ama merak için girmiştim kamera açmamıştım .Geçen de yabancı(farklı lisan konuşan insanlar dil geliştirmek için vs) birileri ile konuşabilir miyim diye bakmak için girdim ama ban yemişim ve +18 erkek görseli var ve ben bir kızım :D korktum o fotoyu görünce bilgisayarıma biri mi sızdı acaba
 

Geri
Yukarı